Po 1 sadzac po "recenzjach" wczesniejszych napisanych przez osoby ponizej te osoby ogaldaly wersje CAM na kompie, wiec nie wiem jak mozna po takim czyms film oceniac ale ok. Po 2 wrocilem wlasnie z przedpremierowego seansu i powiem tak: mega klimat, mega muza, mega efekty i mile zaskoczenie na koncu. Ogolnie dla mnie 9/10 bo serio film b.dobry i wciaga. No chyba ze sie go oglada w poludnie na 14 calowym monitorze w wersji CAM to mozna niektorych zrozumiec ;] pozdro!!!!
Nic dodać nic ująć. Film super, ja skoczyłem parę razy na fotelu, dobrze że nie miałem popcornu;p Super klimat, polecam!!!
No jesli się ma w ulubionych filmach takie perelki jak "Odkurzacze" lub "Nieustraszony 2000" to faktycznie film się spodoba.
Czego Ty się chłopie czepiasz ulubionych?!
Nic dodać nic ująć, jak ktoś kiedyś powiedział: czepianie się gustu jest gorsze od żałości.
Takie teksty to wal do znajomych w kinie, po obejrzeniu "Plagi".
A dalszej dyskusji lepiej więcej nie komentuj, bo się tylko kompromitujesz i wychodzisz na trolla.
Nawet się proszę nie czepiać, że to piszę, nawet kiedy nie o mnie chodzi, ale siedząc tu trochę może to być nużące.