Plan lotu

Flightplan
2005
6,7 68 tys. ocen
6,7 10 1 67772
5,3 18 krytyków
Plan lotu
powrót do forum filmu Plan lotu

slaaaaaby ;]

ocenił(a) film na 5

Przewidywalny, ździebko nieprzemyślany i mało prawdopodobny. Nie podobal mi się. I jeszcze motyw z trumną + "potrzebowaliśmy kogoś, kto dobrze zna samolot, miałaś pecha", myślałam, że umre... Nie oglądajcie tego..

ocenił(a) film na 7
Doris_8

Ty jestes slaba.Z tym ze dobrze zna samolot chodzilo o to ze chcial wrobic kogos kto dobrze na samolot by byla jak najbardziej podejrzana i wszystko mogloby wskazywac na nia.

ocenił(a) film na 5
Helou

Przypominam, że tu komentujemy filmy a nie gusta. Doskonale zdaje sobie sprawę, o co chodziło w filmie i powtarzam jeszce raz NIE PODOBAL MI SIĘ. Dlatego uwagi kto jest słaby, a kto nie zostaw dla siebie.

ocenił(a) film na 7
Doris_8

może i nie był jakimś arcydziełem, ale wierz mi, widziałam gorsze. "Plan lotu" był, wg mnie, całkiem niezły.

ocenił(a) film na 7
zolta_kaszka

mi tez sie podobal, chociaz za malo momentow strasznych ... ale kto mi powie co z tymi talibami w oknie ???

ocenił(a) film na 8
Doris_8

9/10 filmów jest przewidywalnych, nie wiem co Ci sie nie podoba. zresztą co kobitka mogla zrobić sama w samolocie, przecież by ich wszystkich nie pozabijała. to nie jest film z cyklu szklana pułapka.