PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751987}
6,9 184 tys. ocen
6,9 10 1 183955
5,6 52 krytyków
Planeta Singli
powrót do forum filmu Planeta Singli

Żałosny film

ocenił(a) film na 1

Dłuża historia: Nie chodzę do kina na polskie filmy, tym bardziej jak są to "komedie romantyczne". Jak zobaczyłem trailer Planety Singli pierwsza myśl była - "ja pier*** kolejny żałosny gniot". Jednakże dzisiaj (13.02) wszedlem na filmweb i przeglądając premiery kinowe zobaczyłem ocenę Planety Singli - 7.8. Komentarze poniżej też raczej napawają nadzieją. Stasznie mnie to zaintrygowało i oczywiście kupiłem bilet.

Z kina wyszedłem po 30 minutach. Tak płytkiego filmu z żałosną fabułą i humorem dawno nie widziałem. Nie polecam nikomu --> chociaż sala się smiała... (co budzi jeszcze większą grozę).

Zabierzcie proszę dziewczyny/chłopaków na Pit Bulla jeżeli już musi być coś polskiego. Pozdrawiam!

Krótsza wersja: Żałosny film. Stanowczo odradzam każdemu, nawet wrogom.

boob

Czego oczekiwałeś od komedii romantycznej? Strzelanin, morderstw, intryg???
30 minut to nie za dużo jak na ponad dwugodzinny film... Mogłeś przeboleć do końca.
Jest dużo więcej filmów, które bardziej zasługują na jedyneczkę.

ocenił(a) film na 1
Heroes_Pe

I też ją dostaną ;) Ja po prostu usnąłem, nie mam czasu na takie filmy... I dlatego nie polecam ;)

Wydawało mi się że komedia romantyczna to nie synonim żenady... A jednak chyba masz rację, zawsze można się tego spodziewać

ocenił(a) film na 7
boob

Taaa a za to "Ted"to suuuper komedia!W wielu momentach wręcz żenująca.Za to "Planeta singli" praktycznie broni się na wielu płaszczyznach(humor lekki nie wymuszony,od strony aktorskiej zagrany naturalnie,gagi zajebiste,oprócz tego cięta dygresja na nasze obecne czasy,dalej,jakie są oczekiwania z naszej strony odnosnie wyboru naszego partnera-a przeciez każdy z nas ma wady,dalej trudne relacje matka-córka,dalej,kryzys w związku,który niestety wcześniej czy poźniej dopada każdego z nas a przy tym różnorakie pokusy,dalej,dobry soundtrack,jest tego trochę oj jest...Jak na polskie standardy to jest wręcz perełka a nie taki tandetny(tani)humor jaki dostajemy w Tedzie...
Ps.teraz doczytałem,że obejrzałeś raptem 30 minut,właśnie wtedy dopiero film pomału dostaje rozpędu,im dalej tym lepiej.

ocenił(a) film na 1
aronn

Owszem. Humor Setha jest genialny!

Właśnie słyszałem mase opinii, że film dało się oglądać w drugiej cześci. No nic, mimo wszystko nie polecam

ocenił(a) film na 3
boob

Ja wytrzymałem do końca, ale tym, którzy jeszcze nie popełnili błędu kupując bilet do kina również serdecznie odradzam.