PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751987}
6,9 184 tys. ocen
6,9 10 1 183955
5,6 52 krytyków
Planeta Singli
powrót do forum filmu Planeta Singli

Na początku nadmienię że swój post kieruje do sceptyków takich jak ja. Jestem fanem kina akcji, filmów sc-fi, o superbohaterach, napakowanych efektami specjalnymi, i uważam że Polskie kino, a już w szczególności "komedie romantyczne" stoją na bardzo niskim poziomie(ostatni Polski film który mi się naprawdę podobał i który z czystym sercem mógłbym polecić to chyba "Dzień Świra)Na planetę singli poszedłem tylko i wyłącznie dla małżonki z okazji zbliżających się walentynek z myślą żeby tylko nie było za dużo ludzi na seansie i żeby nie było za głośno to chociaż się przekimam ;) Początek faktycznie był potwierdzeniem moich obaw, jednak z czasem oglądałem go z rosnącym zainteresowaniem, a po ostatniej minucie filmu byłem już kupiony prawie w całości. Nie chcę za wiele zdradzać, aczkolwiek jak dla mnie ten film miał wszystko aby uznać go za wyśmienity. Humor, dawkę wzruszenia, dobre aktorstwo, ciekawe pomysły...Coś do czego zupełnie nie byłem przyzwyczajony przy kilku wcześniejszych tego typu "dziełach"...Polecam wszystkim, szczególnie sceptykom...byłem jednym z Was ;)

UWAGA!!!! Malutki Spoiler!!

Mały minus za jak dla mnie za zbyt cukierkowy finał, ale to naprawdę mały :) p.s czy ktoś kojarzy co to za piosenka disco - polo grała u Więdłochy w golfie? :D