PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751987}
6,9 184 tys. ocen
6,9 10 1 183955
5,6 52 krytyków
Planeta Singli
powrót do forum filmu Planeta Singli

Hit murowany

ocenił(a) film na 8

Widziałem dzisiaj w kinie. Można narzekać na różne rzeczy, że Ci sami aktorzy, że nic nowego. Ale film na 100% będzie frekwencyjnym hitem, a notowania Więdłochy po nim wzrosną i to bardzo wysoko. A poza tym mi się podobał, w sam raz na luźny ,piątkowy wieczór.

ocenił(a) film na 9
dziabulek

Zgadzam się. Świetna komedia. Cieszę się, że wreszcie polska komedia romantyczna tak mi się podobała.

ocenił(a) film na 9
lubieczekolade23

Ja się nie dziwię. Po Mitji trzeba spodziewać się lepszych produkcji. Zaczął od "Listy do M". Teraz "Planeta Singli" i szacunek za niego. W końcu można się pośmiać naprawdę z ciekawych wątków. U mnie to cała sala aż pękała dzisiaj w szwach i się śmiała. Potem w opiniach na koniec filmu- najlepszy to był rycerz na białym koniu! Poza tym główni bohaterowie idealnie dopasowani. Takiej chemii jeszcze nigdy nie widziałam w polskim kinie. I Agnieszka i Maciek pokazani zostali w idealny sposób. A w filmie też gra obecny ulubieniec młodszej widowni- Paweł Domagała, który zawsze rozwesela w serialu "O mnie się nie martw" a tu porządny gość.

joan19

Mnie w tym filmie bardzo pozytywnie zaskoczył właśnie Paweł Domagała, do tej pory kojarzyłam go z takiego właśnie błaznowania, jak chociażby w o mnie się nie martw (w pozytywnym tego słowa znaczeniu, bo jako aktora komediowego go bardzo cenię) a tu taka wyważona rola i to jak dobrze zagrana.