Widziałem dzisiaj w kinie. Można narzekać na różne rzeczy, że Ci sami aktorzy, że nic nowego. Ale film na 100% będzie frekwencyjnym hitem, a notowania Więdłochy po nim wzrosną i to bardzo wysoko. A poza tym mi się podobał, w sam raz na luźny ,piątkowy wieczór.
Zgadzam się. Świetna komedia. Cieszę się, że wreszcie polska komedia romantyczna tak mi się podobała.
Ja się nie dziwię. Po Mitji trzeba spodziewać się lepszych produkcji. Zaczął od "Listy do M". Teraz "Planeta Singli" i szacunek za niego. W końcu można się pośmiać naprawdę z ciekawych wątków. U mnie to cała sala aż pękała dzisiaj w szwach i się śmiała. Potem w opiniach na koniec filmu- najlepszy to był rycerz na białym koniu! Poza tym główni bohaterowie idealnie dopasowani. Takiej chemii jeszcze nigdy nie widziałam w polskim kinie. I Agnieszka i Maciek pokazani zostali w idealny sposób. A w filmie też gra obecny ulubieniec młodszej widowni- Paweł Domagała, który zawsze rozwesela w serialu "O mnie się nie martw" a tu porządny gość.