PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751987}
6,9 184 tys. ocen
6,9 10 1 183955
5,6 52 krytyków
Planeta Singli
powrót do forum filmu Planeta Singli

Od razu skojarzyło mi się z "Brzydka prawdą". Facet prowadzi program, ona szuka faceta, on jej w tym pomaga...

Pauluska_93

Dokładnie. Taka była też moja pierwsza myśl kiedy zobaczyłam trailer.

Pauluska_93

Po co wymyślać własny scenariusz skoro można ściągnąć gotowca od amerykancow i przerobić lekko, żeby nie smierdzial plagiatem na kilometr lecz tylko na pół :D

ocenił(a) film na 8
Pauluska_93

Nie do końca jej pomaga szukać faceta ;) ale to jak pooglądasz to będziesz wiedziała. Ja polecam ten film. Dawno nie widziałam tak dobrej polskiej komedii.

ocenił(a) film na 8
izulka_17

No może nie do końca (wnioskuję po zwiastunie), ale koncepcji fabuły jest bardzo podobna. Czekam na premierę, dopiero wtedy będę miała pełny obraz :)

ocenił(a) film na 8
Pauluska_93

Ja byłam w Heliosie na Kinie Kobiet na tym filmie także widziałam ;) ale faktycznie jest to dość podobne do tego filmu.

izulka_17

Pytam z ciekawości bo po mimo spojlerów i tak go zobaczę ale chyba dopiero na dvd . Powiedzcie mi czy BOHATERZY z plakatu promującego film skończą na koniec razem? bardzo proszę o odpowiedź ;)

ocenił(a) film na 9
halinakinga

Są razem ;)

Pauluska_93

oj nie... same szoł nawet ma inny oddźwięk ;) po drugie, komedia romantyczna do wielu rzeczy zmusza, a tutaj jednak mocno skorzystali z elementów Polskich, wiadomo, czerpią w dorych filmów, ale bez przesady