Ja byłam i bardzo mi się podobał. Naprawdę było kilka zabawnych momentów, a chwilami nawet dałam się twórcą podejść. Xd
Muzyka też dobra. Ciekawa aranżacja 'Dni, których nie znamy', a do tego moim zdaniem fajnie wypadła Agnieszka Więdłocha i niezastąpiony Maciej Stuhr. Można się wzruszyć, ale generalnie dobra komedia xd
Byłam wczoraj i nawet mile się zaskoczyłam - bardzo zabawna komedia, dawno się tak w kinie nie uśmiałam, w dodatku na polskim filmie, śmiechy na sali wybuchały dość często. Do połowy filmu myślałam że będzie rewelacja, potem delikatnie zaczęli przynudzać i zrobiło się momentami za smętnie. Jednak ogólnie oceniam film bardzo dobrze, naprawdę fajna komedia. POLECAM.
Byłam, widziałam i jestem pod wrażeniem. Agnieszka Więdłocha mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła- świetnie zagrana rola. Humor w filmie jest niebanalny ale inteligentny i na prawdę można się uśmiać :) Dużo sympatycznych wątków i dialogów. Generalnie jest to na prawdę przegenialna komedia dla każdego! Mamy tutaj pokolenie naszych rodziców, 20+ ale także młodzież. Świetne kino dla całej rodziny :)