Stuhr, Karolak, Bujakiewicz i przede wszystkim mitja Okorn - dla mnie to recepta na sukces ;)
Nie była pewa czy to zarzut czy przeciwnie... Są twarze zlistów, bo tam była totalna plejada gwiazd, ale mnie cieszy, że główną rolę ma nioaptrzona buzia.
Dużym plusem jest to, że do plejady gwiazd dołączyły świeże osoby, które debiutują na srebrnym ekranie.
Może te osoby troche "zatuszuja" postać karolaka bo trochę go za dużo wszedzie ;p a film zapowiada sie na całkiem spoko
A ja bardzo lubiłam 39 i pół - też odpowiadał za ten serial Okorn i chyba dobrze mu sie pracuje z Karolakiem, dla mnie to są role jak na niego szyte/pisane ;)
Aga w trailerze wygląda uroczo, fajnie, że jest ktoś kto jeszcze nie zdążył nam się znudzić :) A Stuhr, mam wrazenie, że im starszy tym lepszy :) pasują do siebie. Karolak mi nie przeszkadza, fakt, trochę go sporo ostatnio, ale pasuje tu jak nikt :)
Film widziałam wczoraj i przyznam, że nie wyobrażam sobie Planety Singli bez Karolaka. Karolak daje ten smaczek. Tak samo Stuhr bez niego filmu by nie było. Jestem pod dużym wrażeniem, bardzo dobra komedia. Cała sala często sie śmiała, ale znalazł sie czas i na wzruszenie i refleksje. Wisienką na torcie jest wspaniale dobrana muzyka. Cudownie unowocześniona piosenka wspaniałego Marka Grechuty dla niej jeszcze raz poszłabym do kina :) Reżyser podniósł sobie poprzeczkę bardzo wysoko :)