Który wam sie abrdziej podoba?> jedynka czy dwójka z Karolakiem?
Dla mnie jedynka zwiastowala typowa komedię romantyczna, a dwójka pokazuje, ze to w ogóle może byc świetna komedia, nawet niemal familijna, bo jak widzę Asia Jarmołowicz gra córkę Karolaka i uczy tate randkować i chyba też macochę - Książkiewicz.
Po pierwszym zwiastunie myślałam tak samo, ze komedia romantyczna a po drugim widać, ze będzie to dobra komedia dla każdego
Oba są fajne. W sumie to uzupełniają się, nie wiem, który lepszy. Pewnei będzie jeszcze z jeden albo i dwa do premiery.
Na pewno będą jeszcze zwiastuny. Mamy jeszcze 2 miesiące do premiery, więc za kilka tygodni pewnie się pojawią :) Nie mogę się doczekać mam nadzieje, że będą równie zabawne :)
A mi się osobiście podobał pierwszy zwiastun, za dużo nie zdradził a tylko zachęcił do pójścia na film
Już po pierwszym zwiastunie miałam ochotę obejrzeć film - może dlatego, że to mój temat. Jednak po drugim również moja przyjaciółka nabrała przekonania, że obejrzy go ze mną. :)
Doszedł trzeci - najdłuższy - ten już wybitny jak dla mnie. Widizałam tez opinie po senasach kino koiet na fejsie - zacne!!