PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751987}
6,9 184 tys. ocen
6,9 10 1 183975
5,6 52 krytyków
Planeta Singli
powrót do forum filmu Planeta Singli

Który wam sie abrdziej podoba?> jedynka czy dwójka z Karolakiem?
Dla mnie jedynka zwiastowala typowa komedię romantyczna, a dwójka pokazuje, ze to w ogóle może byc świetna komedia, nawet niemal familijna, bo jak widzę Asia Jarmołowicz gra córkę Karolaka i uczy tate randkować i chyba też macochę - Książkiewicz.

apaja

Po pierwszym zwiastunie myślałam tak samo, ze komedia romantyczna a po drugim widać, ze będzie to dobra komedia dla każdego

apaja

Oba są fajne. W sumie to uzupełniają się, nie wiem, który lepszy. Pewnei będzie jeszcze z jeden albo i dwa do premiery.

sukineczka

Na pewno będą jeszcze zwiastuny. Mamy jeszcze 2 miesiące do premiery, więc za kilka tygodni pewnie się pojawią :) Nie mogę się doczekać mam nadzieje, że będą równie zabawne :)

Usiaiasia

A mi się osobiście podobał pierwszy zwiastun, za dużo nie zdradził a tylko zachęcił do pójścia na film

apaja

Już po pierwszym zwiastunie miałam ochotę obejrzeć film - może dlatego, że to mój temat. Jednak po drugim również moja przyjaciółka nabrała przekonania, że obejrzy go ze mną. :)

apaja

Doszedł trzeci - najdłuższy - ten już wybitny jak dla mnie. Widizałam tez opinie po senasach kino koiet na fejsie - zacne!!

apaja

Trzeci najlepszy, przyznam, że nawet trochę mi łezka poleciała. Jak się wzruszam na zwiastunie to co dopiero będzie w kinie ;)