PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33341}

Plazma

The Blob
1988
6,6 6,7 tys. ocen
6,6 10 1 6738
7,4 11 krytyków
Plazma
powrót do forum filmu Plazma

Nie jestem fanem nowoczesnego kina grozy, przesadnie sztuczne nasycone do przesady efektami specjalnymi, tego naprawdę chcecie? Bo ja nie..
Plazma ma niesamowity klimat, kiczowaty potwór dodaje jej smaczku... Mi to nie przeszkadza a nawet mi się podoba polecam Plazmę każdemu horror maniakowi , który lubi akcje od początku do ostatnich sekund, aż dziwię się, że ma tak mało odsłon. Polecam go każdemu :)

marcinsss89

jeżeli 89 to rok urodzenia to wiekiem jesteśmy prawie że rówieśnikami :), w zasadzie nie wiem jak to jest, że tak młodzi ludzie cenią sobie tak "stary" film:). Oglądałem go jako dzieciak i po dziś dzień go pamiętam ( mogę ze szczegółami przytoczyć wiele scen). Film pozostawił uraz w moim umyśle :)) - galareta bleee....:))) a film genialny

ocenił(a) film na 8
sebawasik

Kocham stare filmy klasy B :) Ten Film jest zaczepisty :P

marcinsss89

prawdziwe kino grozy, jest się czego bać :)

ocenił(a) film na 8
sebawasik

Oj nie jest ale to jeden z lepszych jakie widziałem, mogę ci parę polecić

marcinsss89

tak więc czekam na polecane:)

ocenił(a) film na 8
sebawasik

Proszę bardzo:) Na moim blogu znajdziesz trochę tytułów:)

ocenił(a) film na 8
anonimowy

Moje są lepsze :)

ocenił(a) film na 8
marcinsss89

To je przedstaw:) Nie twierdzę, że u mnie jest wszystko, a chętnie uzupełnię spis:)

ocenił(a) film na 8
anonimowy

Coś
Lśnienie
Kolec
Miasteczko Salem
Dzień żywych trupów
Skowyt
Srebrna kula
Droga śmierci

ocenił(a) film na 8
marcinsss89

Coś
Lśnienie
Miasteczko Salem
Dzień żywych trupów
Skowyt
Srebrna kula
od dawna są w moim spisie:)

ocenił(a) film na 8
anonimowy

dobra dobra

marcinsss89

widziałem już większość z tych propozycji, ale spojrzę bardzo krytycznym okiem na pozostałe, jeszcze nie widziane filmy :)) dzięki chłopaki

ocenił(a) film na 8
sebawasik

kino klasy B lubisz?

marcinsss89

lubię to za dużo powiedziane, po prostu jest kilka ciekawych pozycji wartych obejrzenia

ocenił(a) film na 8
sebawasik

jest wiele potem ci napisze jakie

marcinsss89

Heh film z młodości. Wtedy to był hit ! W pamięci pozostał do dziś!

ocenił(a) film na 8
marcinsss89

Dołączam się :)
Pamiętam, jak pierwszy lat oglądałam ten film na VHS... wtedy to było przerażające. Przez jakiś czas jak głupia bałam się spływu w zlewie, hehe. Właśnie obejrzałam ten film po latach i nie stracił klimatu w moich oczach.
Ostatnio coraz częściej wracam do starych filmów tego typu. No bo co z tego, że te nowe mają doskonałe efekty i realistyczne stwory, skoro za grosz w nich klimatu i tego CZEGOŚ, co trzyma widza przy ekranie od początku do końca.