Jeden z najlepszych horrorów sci-fi. Nie mam zbytnio ochoty się tu rozpisywać, wystarczy powiedzieć, że jest tu doskonały klimat, świetne efekty, odrobina czarnego humoru, a, co najważniejsze, film niemiłosiernie wciąga. Powiem tylko, że 9/10 jest oceną w pełni zasłużoną, a jak ktoś sobie dołoży 1 punkt, to się nie będę kłócił :)
Miło również wiedzieć, że jest dostępny na DVD. Jak już w końcu dostanę wypłatę z łaski pewnych wyżej postawionych osób, to niezwłocznie zamawiam- a przynajmniej taką mam nadzieję, bo lekko niestety nie ma.
Nie żebym się chwalił, ale na mojej półeczce leży sobie oryginalne DVD z tym filmem. Polecam:)
Ależ polecać nie trzeba ;)
Wtem klajsterbelej spojrzał pełnym wyrzutu spojrzeniem na swoją półkę, na której wył wiatr napiętnowany bluźnierstwem zapomnianych wieków, kiedy Ziemia była jeszcze kipiącą kulą gazów, którą otaczała pustka niezmierzonych otchłani szaleństwa i ohydy.
Przepraszam wszystkich, jeśli to, co piszę jest wyjątkowo bzdurne, ale wena mi się załącza w najmniej odpowiednich momentach :P A właśnie zapukał do mnie Howie :)