Pierwszy raz ogladalem ten film jakies 14 lat temu, pamietam, ze wtedy bardzo mi sie podobal, teraz obejrzalem go 2 raz i to juz nie to samo, ale najgorszy nie jest, ma swoj klimat. Z perspektywy wieku czlowiek patrzy na film zupelnie inaczej ale te upodobania z dziecinstwa pozostawiaja jednak jakas forme sentymentu ktora przyczynia sie do tego iz te filmy beda nam sie podobac chyba do konca zycia. To sprawia, ze jestem bardzo wyrozumialy dla mlodych forumowiczow na tej stronie ;)
"Z perspektywy wieku czlowiek patrzy na film zupelnie inaczej ale te upodobania z dziecinstwa pozostawiaja jednak jakas forme sentymentu ktora przyczynia sie do tego iz te filmy beda nam sie podobac chyba do konca zycia."..... Właśnie to samo sobie pomyślałem kiedy oglądałem ten film i zobaczyłem moment w którym...no coś się dzieje ;) i uświadomiłem sobie że oglądałem to bardzo dawno temu ! Ale właśnie z sentymentu do tego filmu posiedziałem dłużej i oglądłem do końca .
"takich horrorów powstało wiele,a ten niczym się nie wyróżnia"
to pokaż mi równie dobry horror science fiction gdzie atakuje "galaretka" będę wdzięczny :-) w tym okresie powstawały najlepsze horrorki science fiction! Bo było na nie zapotrzebowanie i odpowiednie budżety!
Cholera ten film widziałem na odtwarzaczu Otake i TV Fuji :-) ależ to były czasy :-)