właśnie skończyłem oglądać na tvn! film jest naprawdę dobry! polecam! ... no i zakończenie ... "to tylko słowa, nikogo nie zranią"
Racja. Kto by pomyślał, że taki filmik może okazać sie wciągający. Dobry pomysł i fabuła rozwijająca się całkiem pomysłowo, co jest rzadkie w tego typu filmach (kategoria - jeszcze dla nastolatków:)). No i oczywiscie jest to film z przesłaniem - nie kłam człowieku, prawda i tak zawsze wyjdzie na jaw :))))
Filmik naprawdę dobry, ale zakończenie filmu pokazało, że nie można nikomu do końca ufać. Rozumiem, że przyjaciele Dericca chcieli żeby chociaż raz powiedział, ale jakim kosztem... kosztem przyjaźni
Zgadzam się....Filmik naprawde dobry i trudny do przewidzenia..końcówka zwala z nóg
też mnie wciągnęło. chodziaż zastanawiam się czy to za łatwo nie poszło- demaskacja Derrica (tak to się pisze..? ;p)... ale bardzo fajny temat i dobrze zrobione.
intryguje mnie postać Travisa- ma coś w sobie jako facet i jako bohater filmu. bardzo mi się podobały te kolaże z wizerunkami Naomi.
zdemaskowanie, nie demaskacja:) A ja do filmu mam szczerze mówiąc mieszane uczucia. Początek świetny, wciągający, motyw z plotka bardzo dobry, ale ten cały wątek z Derricem i Naomi i (spojler) tą całą zemstą (/spojler) wydawał mi sie strasznie naciagany, amerykański. tak samo zakończenie- zaskakujące, fakt, szukująca, również, ale ta cała mistyfikacja, w która zamieszane było tyle osób równiez była, jak dla mnie, torchę naciągnięta. Co nie zmienia faktu, że film z przesłąniem i że słowa jednak ranią.
Bardzo fajny filmik.Milo sie oglada a i przeslanie sie znajdzie.Fajna jest ta cała intryga no i motyw z kolażem Naomi.Dobrt film