Popieram - strasznie przewidywalny. Ale obejrzałam do końca, bo ciągle miałam nadzieję, że mnie czymś zaskoczą. Niestety. 3/10.
Muszę przyznać rację. O ile przewidywalny tak umiarkowanie, o tyle na prawdę naciągany (szczególnie na końcu), co mocno mnie zawiodło. Generalnie jednak film miał potencjał - szkoda, że nie wykorzystany. Trzymał mnie w zainteresowaniu mimo wszystko i obejrzeć moim zdaniem warto.
Też tak uważam niestety. Ten film przypomina mi film Kłamstwo, a właściwie na odwrót, bo ten był pierwszy... obydwa tak samo przewidywalne, chociaż ten chyba jest dla mnie bardziej przystępny. Można obejrzeć, bo pomysł nie jest najgorszy, jednak czegoś brakuje.
ja sie nie zgadzam. nie spodziewlalm sie, ze film sie tak skonczy. nie byl to fantastyczny film, ale na pewno nieprzewidywalny i zaskakujacy. przynajmniej dla mnie!
bo nie był przewidywalny:P
dla mnie film 7/10 :D bardzo mi sie podobał i mile zaskoczył :D
dokładnie.
ci co określają ten film jako przewidywalny to chyba są prorokami albo jasnowidzami, bo dla przeciętnego widza na pewno ten film nie jest przewidywalny!
Obecnie już ciężko mi uwierzyć w zarzuty o przewidywalność filmu.
Jest już tyle tych filmów nieszablonowych, że i te dzięki kopiowaniu pomysłów stają się w końcu schematyczne. Każdy schemat ma swój antyschemat, a czasem brak zaskoczenia uważam za zaskakujący.
Dziwnie się porobiło, a film ten raczej z gatunku pokręconych i szybkich, a tu nieschematyczność też już przewidywalna się staje. :)
mnie zakończenie bardzo zaskoczyło. w każdym razie przedstawione zostało jak kłamstwa mogą zmienić czyjeś życie w koszmar. film daje wiele do myślenia.
Dla mnie zakończenie nieprzewidywalne, chociaż sama jego realizacja naciągana.
http://mymovies.blox.pl/html
dla mnie ten film to rewelacja!
Super zakończenie, sam film daje wiele do myślenia. Pokazuje jak plotki potrafią zniszczyć człowieka.
Oglądałam ten film kilka lat temu i pamiętam, że zakończenia na pewno nie przewidziałam, podejrzewam że mało kto byłby w stanie przewidziec taką mistyfikację. Może i naciągane, ale z pewnością nieprzewidywalne. Na pewno jeszcze kiedyś go chętnie obejrzę, jak tylko puszczą go o jakiejś normalnej porze.