Już się nie mogę doczekać tego filmu. Muszę przyznać, że książka wpadła mi w ręce całkiem przypadkiem a szczerze mówiąc to najpierw przeczytałam "Something Blue". Ale obie książki rewelacyjne, przeczytane jednym tchem. Co do aktorów to wyjdzie w trakcie filmu. Zastanawia mnie tylko dlaczego w Polsce znowu film wychodzi tak późno skoro w Kazachstanie już jest od tygodnia...
My zawsze jesteśmy na końcu, niestety:(
Tak przyznam Ci rację książka jest naprawdę rewelacyjna. Jutro zaczynam kolejną część, czyli tą która Ty najpierw przeczytałaś. A do filmu to już doczekać się nie mogę. Chociaż mam pewne obawy, że nie będzie idealnym odwzorowaniem książki, patrząc na zwiastuny. Np. rola Ethana, wydaje mi się, że będzie go więcej w filmie niż w książce. Ale to tylko moje odczucia...
Obejrzałam - mnie film nieco rozczarował, wszystko jest przewidywalne do granic, ale nic to - Ethan filmowy to nie Ethan książkowy i łączy ich chyba tylko Londyn...
Tak czy inaczej, szału nie ma i jednak wolę książkę ;)
Tak też wydawało mi się po obejrzeniu zwiastuna, ze Ethan to nie będzie ta sama postać co w książce. Mimo wszystko jednak obejrzę film :)
Książka jest rewelacyjna, przeczytałam wszystkie jej książki, a tą nawet kilka razy. Zobaczymy jak film.
obejrzałam właśnie film i powiem szczerze, że zawiodłam się. Nie spodziewałam się wybitnego filmu ale myślałam, że bardziej będą się trzymać książki. Zastanawiam się jak autorka mogła pozwolić na takie zmiany w fabule, a ten motyw z Ethan'em pod koniec to już przegięcie. Także fanom książki nie polecam.