PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33141}

Podróż na Księżyc

Le voyage dans la lune
1902
7,7 20 tys. ocen
7,7 10 1 19686
7,8 30 krytyków
Podróż na Księżyc
powrót do forum filmu Podróż na Księżyc

Jak oglądałem ten film, to nie mogłem się doczekać końca.

ocenił(a) film na 9
kacper990

wyjdź!

moshimosh

Ja to zaraz wyjdę z siebie i stanę obok przez taki film!

kacper990

Debilu wiesz że to film z 1902?

McFlyPL

A tobie to się na pewno podobał "protoplasta" kina...

kacper990

Nie, po prostu jesteś tak głupi że krytykujesz film który ma już ponad 100 lat..

McFlyPL

To co - jak mi się nie podoba to mam się nie odzywać czy kłamać i pisać że mi się podobał?

kacper990

Nie, mogłeś się wcześniej nauczyć uzasadniać swoją opinię, bo wyszedłeś na zwykłego idiotę.

McFlyPL

No rzeczywiście...

McFlyPL

"Nie, po prostu jesteś tak głupi że krytykujesz film który ma już ponad 100 lat.." Interesująca postawa quasi-krytykancka. Sugerujesz, że rzekomych "arcydzieł" sprzed wieku, nikt nie ma prawa krytykować? Tóż to snobizm w najczystszej postaci. Do tego pouczasz autora wypowiedzi, żeby "nauczył się uzasadniać swoją opinię" podczas, gdy Twoim jedynym uzasadnieniem były słowa, cytuję "Debilu wiesz że to film z 1902" i "Jesteś tak głupi że krytykujesz film który ma już ponad 100 lat".

_wilczur_

Krytykowanie filmu który ma 100 lat jest zwyczajnie idiotyczne, bo stawia się ten film obok dzisiejszych arcydzieł typu Iron Man i inne dziadostwa, a jak ktoś nie bierze pod lupę faktu że film został zrobiony wiek temu i krytykuje go jak dzisiejsze filmy jest dla mnie idiotyzmem.

McFlyPL

Pozwolę sobie zauważyć, że autor krytykując film nie argumentował swojej wypowiedzi wiekiem owego dzieła :) Inna sprawa, że nie podał żadnych argumentów...

ocenił(a) film na 8
kacper990

15minut, strasznie długo...

ocenił(a) film na 8
Danielak_Lucek

Dla gimbusa długo bo film czarno biały bez dzwięku i efektów specjalnych

giovanni50

Natomiast dla niedzielnego protoplasty kina, wystarczająco krótko, by móc umieścić owy film, tuż obok arcydzieł, pokroju "Niezniszczalnych 2" oraz "Iron Mana". Najśmieszniejsze jest to, że to Ty dodałeś opinię o efektach specjalnych. Rozumiesz związek?

ocenił(a) film na 8
_wilczur_

EX2 i Iron Man ma fure efelktów
Ale nie tyle co Matrix-Matrix dla mnie to dziadostwo