PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693}

Pogrzeb

The Funeral
1996
6,7 2,6 tys. ocen
6,7 10 1 2636
7,0 6 krytyków
Pogrzeb
powrót do forum filmu Pogrzeb

W tym filmie nic sie nie dzieje, nie wiem czemu dostal tak wysokie noty, a i z pewnoscia nawet za 200 lat nie zostanie zaliczony do KLASYKI... nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Bardzo lubie C.Walken`a, ale... bez przesady... 2/10 - wiecej nie da rady

ocenił(a) film na 10
Karikus

W tym filmie nic się nie dzieje... Hmm, ciekawe. A co by się miało dziać? Czego oczekiwałeś po filmie Abla Ferrary p. t. "Pogrzeb"? Akcji? Humoru? Wziąłeś po prostu film nie z tej półki, ale po co w ogóle na nią spoglądałeś?

ocenił(a) film na 8
Vic_Wykalaczka

Ale w tym filmie znalazło się trochę akcji, ba! nawet humor się znalazł :)

ocenił(a) film na 9
kangur_msc_CM

"Don't f...k with the Devil ! " mistrzowski Sean Penn, Vincent Gallo i zakończenie jak trzęsienie ziemi !

Karikus

Karikus ale z ciebie wafel

ocenił(a) film na 9
Karikus

moim zdaniem: dialogi zdecydowanie na minus, fabuła taka sobie (i tu tępaki zazwyczaj film skreślają), ale świetna muzyka, kreacja Chrisa Penna znakomita plus niesamowity klimat stworzony przez Ferrarę sprawiają, że ode mnie jakieś 7,5 mocne, jeśli nie 8.

Karikus

gdyby wszystkim podobała się ta sama dziewczyna to został bym gejem. Każdy ma prawo do własnej oceny, mi się podobał.

ocenił(a) film na 7
Karikus

Film nie musi się podobać wszystkim fanom filmów gangsterskich, bo ma trochę inne podejście do tematu. Ja uważam, że jest to dobre kino i w pełni zasługuje na swoją ocenę.

ocenił(a) film na 2
Arczet

ten film jest dość kiepski mimo niezłej obsady, skusiłem sie na niego bo
zobaczyłem walkena , ale jednak nic to nie dało,
2/10

phil_anselmo

W takim razie polecam "Szybcy i wściekli 8" lub "Wyścig śmierci 10".

ocenił(a) film na 9
HlTMAN

tez to polecam akcjonariuszom...heh

użytkownik usunięty
phil_anselmo

bycie DURNIEM nie jest zabronione, ale czy koniecznie trzeba sie tym chwalić?

ocenił(a) film na 8
Karikus

jakie tam dno ...
Co ty opowiadasz . Film bardzo dobry .

ocenił(a) film na 7
Szczery69

jak ktos ocenia Johna Rambo albo End of Days na 10 i sie łapie za Ferrare nagle to nie ma co sie dziwić, nie ma też po co dyskutować z takimi
krótki uśmieszek politowania wystarczy

ocenił(a) film na 7
Karikus

oceniles j rambo na 10 !!!!!!!!!!!!!!no czlowieku .albo naprawde masz taki gust lub to byl zakład jakis .i stanie sie koniec tez dales 10! rety!

użytkownik usunięty
Karikus

bycie DURNIEM nie jest zabronione, ale czy koniecznie trzeba sie tym chwalić?