W tym filmie nic sie nie dzieje, nie wiem czemu dostal tak wysokie noty, a i z pewnoscia nawet za 200 lat nie zostanie zaliczony do KLASYKI... nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Bardzo lubie C.Walken`a, ale... bez przesady... 2/10 - wiecej nie da rady
W tym filmie nic się nie dzieje... Hmm, ciekawe. A co by się miało dziać? Czego oczekiwałeś po filmie Abla Ferrary p. t. "Pogrzeb"? Akcji? Humoru? Wziąłeś po prostu film nie z tej półki, ale po co w ogóle na nią spoglądałeś?
"Don't f...k with the Devil ! " mistrzowski Sean Penn, Vincent Gallo i zakończenie jak trzęsienie ziemi !
moim zdaniem: dialogi zdecydowanie na minus, fabuła taka sobie (i tu tępaki zazwyczaj film skreślają), ale świetna muzyka, kreacja Chrisa Penna znakomita plus niesamowity klimat stworzony przez Ferrarę sprawiają, że ode mnie jakieś 7,5 mocne, jeśli nie 8.
gdyby wszystkim podobała się ta sama dziewczyna to został bym gejem. Każdy ma prawo do własnej oceny, mi się podobał.
Film nie musi się podobać wszystkim fanom filmów gangsterskich, bo ma trochę inne podejście do tematu. Ja uważam, że jest to dobre kino i w pełni zasługuje na swoją ocenę.
ten film jest dość kiepski mimo niezłej obsady, skusiłem sie na niego bo
zobaczyłem walkena , ale jednak nic to nie dało,
2/10
jak ktos ocenia Johna Rambo albo End of Days na 10 i sie łapie za Ferrare nagle to nie ma co sie dziwić, nie ma też po co dyskutować z takimi
krótki uśmieszek politowania wystarczy
oceniles j rambo na 10 !!!!!!!!!!!!!!no czlowieku .albo naprawde masz taki gust lub to byl zakład jakis .i stanie sie koniec tez dales 10! rety!