PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697684}

Pojedynek na pustyni

Beyond the Reach
2014
5,2 4,8 tys. ocen
5,2 10 1 4776
Pojedynek na pustyni
powrót do forum filmu Pojedynek na pustyni

po co zanizacie film oceniajcie barany na podstawie filmu czy dobry czy zly a fajny w miare i ocena na 7 zasluguje,kto to glosuje chyba gowniarze po15 lat dla nudow, mimo iz akcja na pustyni warto zobaczyc moze nie kazdemu sie spodoba ale warto zobaczyc.

ocenił(a) film na 2
xxxfilmen

Niestety ale film zasługuje na jeszcze mniej. Poziom absurdów przekracza dopuszczalną normę. Wersalka w jaskini wysoko w skałach, przewodnik, który nie ma o niczym pojęcia, scena z procą (dosłownie ubaw po pachy), Douglas wyrzucający dynamit na odległość niczym olimpijczyk, woda, która pojawia się znikąd, scena ucieczki z komisariatu a po niej jeszcze helikopter. No i w tym wszystkim fatalne aktorstwo tego pożal się tropiciela, nachalne lokowanie produktu, brak logiki, brak sensu w tej całej historii, fatalny montaż. Przyznam się, że to jeden z nielicznych filmów, którego do końca nie obejrzałem bo nie dałem rady. Zabrakło mi ok. 10 minut. Ale sądząc po innym wątku nie mam czego żałować. Gwiazdka w górę ze względu na Douglasa bo ma w sobie psychopatyczne spojrzenie, które sobie bardzo cenię :-)

wendy_time

no wez 2 chyba ktos byl po%%%% albo na jakims haju.....