PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=731541}

Pokój

Room
2015
7,8 195 tys. ocen
7,8 10 1 194529
7,4 61 krytyków
Pokój
powrót do forum filmu Pokój

Film ten bardzo mi sie spodobał. Cieszę się, ze mogłam zobaczyć co odczuwają osoby przed jak i po takim wydarzeniu. Często myślimy, ze jest to bardzo odległe, ale dobrze jest dowiedzieć sie jak takie porwanie wpływa na człowieka oraz zrozumieć, ze każdego mogło coś takiego spotkać.
Zachwycil mnie rownież charakter chłopca. Był on bardzo kochanym synem, mądrym i co mnie zaskoczyło, uważam ze szybko zaadaptował sie w nowym dla niego świecie. Na początku miał bardzo duże z tym problemy, nie dziwie się. Przez 5 lat przebywal w niewielkim pokoju i nie wiedział, ze okolwiek poza nim istnieje, jednakże w krótkim czasie nabrał pewności i powoli zaczął nawiązywać więzi z bliskimi. Odcięcie sobie wlosow było dla mnie pięknym, wzruszającym czynem. Jestem młoda, mam dopiero 17 lat, ale dałabym wszystko żeby mieć kiedyś tak wspaniałe dziecko. A co do głównej bohaterki, uważam, ze takie wydarzenie co ha spotkało zostawia śladu na całe życie, których nie da sie usunąć i próba popełnienia samobójstwa była dla mnie zrozumiała. Uważam, ze jest piękny i bede zachęcać znajomych do obejrzenia tego filmu.