PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525610}

Pola Londynu

London Fields
2018
4,6 2,6 tys. ocen
4,6 10 1 2617
2,0 2 krytyków
Pola Londynu
powrót do forum filmu Pola Londynu
krzyk3

Ja też. Tę niunię bym cmokał i pieścił 24h na dobę xD

deadrys

szarpołby jak reksio szynke

krzyk3

widze ze Deppus nie mogl sie oprzec filmiku z ta swoja ścierką

krzyk3

Jest boska.

@guga_buzka, Japa!

użytkownik usunięty
krzyk3

U mnie to niestety "kij ma dwa końce" i jest podobnie jak z odbiorem Alby - fizycznie super, ale jak patrzę na aktorstwo (mimika, emocje, odtwarzanie danej postaci...) to mnie krew zalewa. Czyli wystarczy "być" (ładnym wizualnie), nie trzeba sobą reprezentować niczego specjalnego...

krzyk3

To czy ta Pani jest ładna czy nie to kwestia gustu, ale gra jak drewno :-)

użytkownik usunięty
Nitisara29

Exactly;)

Nitisara29

No dla nie których to bogini - To nic że sztuczna ;)

buterfly

Jest w 100% naturalna typie

Sabineczka7

Rozumiem że możesz być jej fanką, ale naturalną to ona już dawno nie jest.

Sabineczka7

Sabineczka7

https://www.milanoklinik.com/en/amber-heard-plastic-surgery

buterfly

Nie jestem jej fanka tylko koneserka naturalnie ładnych kobiet. Nie wiem kto ci tych głupot naopowiadal ale widzę codziennie na Instagramie jak wygląda. Nos swój, zero glonojada na ustach, włosy swoje (kolor naturalny obecnie) cycki swoje i zero gumowej klaty. Chyba z kimś ją musisz mylić;) mało tego w wywiadach poruszała temat że śladami Moniki Bellucci,gdy pojawia się już jej mega widoczne zmarszczki to nie ma zamiaru ich niwelować

Sabineczka7

Wystarczy przeczytać artykuł, do którego dałem ci link, akurat nos ma poprawiany.

buterfly

Nie czytam bzdetow bo mam oczy. Sprawdź jak jej nos wysiadał w dzieciństwie i jak była nastolatką. Identyczne jak teraz. Angeline Jolie szmatławce też posądzali o to że ma sztucznie napompowane usta. A jej zdjęcia z dzieciństwa zamknęły wszystkim mordy

Sabineczka7

Polecam jednak zajrzeć, bo w tym artykule są właśnie zdjęcia porównawcze.

buterfly

Marko...;D. Nos jest identyczny tylko zdjęcia robione z innej perspektywy i pod innym kątem oraz światłem:D. Czy Ty tego nie widzisz??? Tak samo z ustami. Ty też na każdym zdjęciu nie wyglądasz tak samo. Poza tym co ona niby miała w tym nosie poprawiać? Oswiec mnie:D...

Nitisara29

Bardzo dobrze gra. A to jej najlepszy film wg mnie