3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12149
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

Gdyby nie fakt, ze pomlilam daty maratonow w Multi, zapewne NIGDY nie trafilabym do kina i nie obejrzala trzech pod rzad zenujacych "horrorow":Zejscie,Sadysta i polska rewelacja<lol3> PORA MROKU!! Ale jedno musze przyznac, umieralam ze smiechu podczas wszystkich trzech filmow. Jedna fala smiechu przechodzila w druga. Wyobrazcie sobie: trzy filmy pod rzad, od 22:00 do 03 z hakiem i zeby ciagle sie smiac? do teraz bola mnie policzki:)
kto nie widzial, ten nie uwierzy, ze moza taka glupote wymyslic. Slow brakuje. Trzeba miec nerwy ze stali by na tym shitcie wysiedziec do konca. Mam taka propozycje, zeby dla wszystkich tych, ktorzy nie wyjda z seansu do domu, na fayke, porozmawiac przez tel,czy posiedziec chwile dluzej w toalecie powinni przyznac certyfikat cierpliwosci i wytrwalosci. Ja juz nie dalam rady pod koniec filmu i musialam przespacerowac sie do WC, umyc dokladnie raczki, poczytac o czym glosza plakaty na scianach i wrocic zolwim krokiem do sali kinowej.Pozdrawiam serdecznie pomyslodawce i wykonawcow tej marnoty;) podziwiam, ze byliscie w stanie w ogole przeczytac ten skrypt, a co za desperacja w Was musiala tkwic, by wziac w tym udzial? Ja przyjmuje wersje, ze Pan Rezyser jest sadysta i kocha sie pastwic nad ludzmi. Specjalnie wymyslil takiego knota by podniecac sie tym jak ludzie sie mecza ogladajac ten film:)to zapewne normalny czlowiek, ktory chcial udowodnic wszsytkim na jakie wyzyny glupoty mozna sie wspiac!! i UDALO mu sie! Eeee, ludziska, zmarnujcie cash i pieniadze i idzcie na to, posmiejecie sie;)i gdy Was ktos zapyta, jaki, najgorszy film w zyciu widzieliscie, zgodnie odpowiedziecie: "PORA MROKU".
pozdro 600! :D
pozostalo nic tylko podziekowac MULTI, za stworzenie mieszanki wybuchowej:d

shyskia

moj pierwszy koment na Filmweb, a tu taka wtopa:d
cash i czas mialo byc, a nie " cash i pieniadze" :D <lol3> i <lol4>