no bez obrazy ale Polacy nie umieja robic filmow ( wyjatkiem sa komedie romantyczne i polsko- zagraniczne produkcje typu Karol - Czlowiek ktory zostal papiezem). Taki horror sie szykuje ze az sie boje..... wydac kase na bilet ;p;p
violett19 nie to co doskonałe "Oko", "Step Up 2" i "Klątwa"-arcydzieła kinematografi :)
A oglądałeś to już? zapewne nie... może wypowiadajmy się o filmach PO, a nie przed ich obejrzeniem.
emu dobrze napisałes;D
ja tam nie oceniam przed filmiem. zapowiedz filmu nawet ok;D zobaczymy jak z reszta:D
hahahahahhahahhahahahahaha dobił mnie poczatek z reszta. polacy nie potrafia robic dobrych filmów z wyjatkiem komedii romatycznych. no fakt one sa bardzo dobre:) wrecz wyśmienite
ja jestem rodzaju zenskiego frajerze ;p i wole komedie romantyczne od beznadziejnych polskich horrorow ;p;p bo wylew flakow i krwi to naprawde bardzo stymulujace i mile doznanie na ekranach kina ;p
violett19 a skąd wiesz jakie są polskie horrory?? Widziałaś jakiś??
"ja jestem rodzaju zenskiego frajerze"
Czyli wszystkie dziewczyny oceniają film przed premierą i mają "hollywoodsko różowy" gust?? Heh gdyby to była prawda.....uuuh lepiej nie myśleć nawet :D he ja będąc kobietą chyba bym się obraził :D
to sobie zmien płec ....xD ja nie oceniam filmow przed premiera tylko przepelnila mnie taka wena w momenicie jak zobaczylam zwiastun ;/ ze niby za co mialabym sie obrazic ??? ;D