Rachel McAdams i Olivia Wilde rozważane było do roli Tiffany którą dostała Lawrence, to mógł być
naprawdę dobry film. Nie rozumiem dlaczego właśnie to ona dostała tą rolę skoro nie ma talentu i
jeszcze ten Oskar...
McAdams? Ona potrafi grać grzeczna, cichą dziewczynkę. Do roli Tiffany po prostu nie pasuje. Wilde za to pasuje bezpośrednio do komedii romantycznych. Lepszej niż Lawrence wybrać nie mogli.
"Nie rozumiem dlaczego właśnie to ona dostała tą rolę skoro nie ma talentu i
jeszcze ten Oskar... " Zacznij od końca. Dostała Oscara, a nie ma talentu? Jej talent zostaw w spokoju i lepiej się zastanów nad swoim postrzeganiem sztuki filmowej, bo to nie kwestia gustu tylko obeznania. Pozdrawiam =)
Tak uważam, że nie ma talentu, zawsze gdy ją widzę w jakimś filmie to po prostu mi się nie podoba, jest sztuczna. Jessica Chastain za absolutnie genialną rolę w Zero Dark Thirty nie dostała Oskara do dzisiaj jestem w szoku, i to nie tylko moje zdanie wystarczy poczytać komentarze... Moi znajomi również strasznie zaskoczeni, wszyscy liczyliśmy na Chastain a tu taka niemiła niespodzianka, ale tak to zwykle była najważniejsze nagrody zwykle zgarniają ci którzy na nie nie zasłużyli.
Co do jej roli w pamiętniku to marnie i uważam że każda z wcześniej wymienionych aktorek poradziła by sobie lepiej.
Hymm, gra Lawrence była dobra, co do McAdams, oglądasz dzisiaj Pamiętnik z jej udziałem na TVN7?
Nie mam telewizora, pozbyłem się tego syfu jakieś 3 lata temu i jestem od tego czasu dużo szczęśliwszy, a film już widziałem kilka lat temu.
Nie szkoda ci czasu na reklamy do tego jesteś skazany na to co akurat jest emitowane i jeszcze musisz się podporządkować do godzin w jakich film jest puszczany.
Przynajmniej posiedzę sobie na internecie... A co do reklam, TVN7 ma krótkie reklamy (do 8 min, więc to 1/3 reklamy z TVN lub POLSATu hehe)
zgadzam się całkowicie, bo nie chodzi tu o to, że Oscar był za talent czy też brak talentu... Nagrodę dostała wg mnie za wspaniałe i nienaganne wcielenie się w postać Tiffany. Została nagrodzona, bo udowodniła, że potrafi zagrać każda rolę (nawet "zboczonej zdziry"). :))
Pozdrawiam!
Wilde? Oszalałaś? Widziałaś ją w czymś poza Housem? McAdams jest dobrą aktorką i może by sobie poradziła z tą rolą ale Lawrance była genialna, pokazała całą gamę emocji bez żadnego nadęcia ani sztuczności. Polecam film z Lawrance pt. Granice miłości, bardzo dobre kino z ujmującymi rolami. Co do McAdams zdecydowanie bardziej żałuje że nie dostała roli w Czarnym Łabędziu (którą zagrała Mila Kunis), niż że niedostała jej w tym filmie.
serio????? ona pokazała w tym filmie jakiekolwiek emocje? ja przez cały film widziałam dziewczynę grającą z miną pod tytułem "mam wyje**ne"