PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506803}

Poradnik pozytywnego myślenia

Silver Linings Playbook
2012
7,2 308 tys. ocen
7,2 10 1 308263
6,9 67 krytyków
Poradnik pozytywnego myślenia
powrót do forum filmu Poradnik pozytywnego myślenia
ocenił(a) film na 5
Szejku

Jak dla mnie ten film to jakies nieporozumienie, więc również nie rozumiem skąd tyle nominacji. Najwyraźniej nie było w czym wybierać i wcisnęli ten film jako zapchajdziurę (?).

filemcia

zapchaj dziurę która jako pierwsza od lat 80 ma nominację dla 1# i 2# planowego aktora/ki.chociaż szczerze nie rozumiem ohów i ahów dla lawrence.

ocenił(a) film na 5
aew4334555

ja tam Lawrence lubię i uważam, że dobrze zagrała, a Cooper jest jednym z moich ulubionych aktorów - jednak film mnie nie porwał :/

filemcia

ja za nią nie przepadam a po tym co zrobiła w poradniku wydaje mi się strasznie sztuczna, coopera też polubiłem [bardziej] po tym filmie,wcześniej kojarzyłem go z hangoveró i słabego limitless.ogólnie dobrze się zapowiada. sam film przez pierwszą godzinę rewelacyjny,pózniej mniej więcej od momentu meczu straszne nudy no i sama końcóka [taniec] dobry/średni. ogólnie bardzo naciągane 8.
największym plusem jest powrót do formy boba który strasznie się zeszmacił.

ocenił(a) film na 6
aew4334555

też nie mam pojęcia skąd nominacja dla J. Lawrence... Według mnie zagrała po prostu poprawnie, nic więcej.

mancia_21

moim zdaniem zagrała sztucznie i w zestawieniu jej z cooperem było to niezwykle widoczne.

ocenił(a) film na 7
Szejku

No z nominacjami troche przesada ale film naprawde wciągający.