Film jest połączeniem amerykańskiej komedii romantycznej z naprawdę dobrym filmem niezależnym. Dlatego polecam obejrzeć go chociaż do połowy.
tutaj można puścić wodze fantazji, najważniejsze to żeby nie było sceny z bajki tego pocałunku przy blasku księżyca, głupiego zakładu oraz idealnej noty 5.0. Tak nie wygląda życie.
W sumie się nie zgadzam. Z ani jednym argumentem. Ale to moje subiektywne zdanie. I jak każdy z nas mogę mieć inne ;) Moim zdaniem film jest oryginalny i różni się od infantylnych romantycznych komedii przede wszystkim ciekawą historią, dobrą grą aktorską i mimo tego, że być może odrobinę przewidywalnym zakończeniem, to jednak oryginalnością scenariusza i opowiedzenia historii. W sumie nie wiem czego się spodziewaliście, po filmie, który jest zatytułowany "Poradnik pozytywnego myślenia"? Że ojciec przegra i poderżnie sobie żyły, a główni bohaterowie, między którymi iskrzy od samego początku się "rozejdą" i dalej będą żyć w "paranoi", pogłębiając tylko swoje depresję?;> W to nie uwierzę. Ale w sumie krytykować każdy lubi.
Pozdrawiam.