Co prawda szybka zmiana "akcji" w końcówce, ale mi się bardzo podobał.
Ja czekałam na ten film dość długo, poddałam się i obejrzałam go w internecie, ale do kina też pójdę, bo film naprawdę fajny.
Kapitalny? Co w nim takiego kapitalnego oprócz Jennifer Lawrence? Przecież to normalny amerykański film jakich wiele. A nominacje dostał tylko za obsadę. Np Igrzyska Śmierci gdzie też grała Lawrence to dużo lepszy film, a nie dostał ani jednej nominacji ani jednej. Czemu? Bo nikt poza Lawrence znany tam nie grał.
proosze cię, co ty porownujesz w ogole, film jest zupełnie inny i daje wiecej do myslenia, ma przeslanie moze nie wyciagniete na dloni ale ukryte, piekny film, nparawde :) pozdrawiam
Moim zdaniem kapitalny. To moje zdanie i przy nim zostanę. Przecież Ty możesz mieć odmienne? Prawda?
No spoko, obejrzę go jeszcze raz przed Oscarami, bo może czegoś nie zrozumiałem. Zawsze najlepiej film obejrzeć dwa razy.
I muszę powiedzieć, że zarówno ani Jennifer Lawrence ani Bradley Cooper nie są moimi ulubionymi aktorami. Zainteresowała mnie ta historia. Facet "z problemami" stara się za wszelką cenę odbudować swoje życie, odzyskać żonę. Droga nie jest łatwa a wyboista. Film ten pokazuje, że można wiele, a nawet wszystko, jeśli się chce, przy pozytywnym nastawieniu... Tak, wiem, banalne, ale jakże prawdziwe. I nie zawsze jest dla nas dobre to czego chcemy, ale to czego akurat potrzebujemy, ale sami o tym nie wiemy. Dlatego tak dobrze mieć przy sobie rodzinę i oddanych przyjaciół, którzy nawet w najgorszej niedoli wyciągną do Ciebie rękę, a Ciebie z bagna, mimo, iż będziesz kopał i gryzł. Pomogą, bo Cię kochają.
Ten film to absolutna katastrofa. Nominacje do Oscarów świadczą o totalnej degrengoladzie tej nagrody.
ja tak samo. uważam że lawrenc zrobiła fajną robotę, bradley tak samo. zgadzam się co do końcówki, że trochę za szybko. przez cały film się śmiała, dużo fajnych scen :)
Jak dla mnie początek świetny, pierwsze 40 minut, w których Bradley Cooper pozytywnie zaskoczył ( scena z książką!) Po dodaniu tańca jako jednego z głównych wątków wyjątkowość tego filmu gdzieś się schowała, o końcowym zaskoczeniu nie ma mowy, niestety.