PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506803}

Poradnik pozytywnego myślenia

Silver Linings Playbook
2012
7,2 307 tys. ocen
7,2 10 1 306711
6,9 81 krytyków
Poradnik pozytywnego myślenia
powrót do forum filmu Poradnik pozytywnego myślenia
literkaABC

to w wieku 22 lat też się używa botoxu?

ocenił(a) film na 5
entregado66

zapewne wiesz, że w wieku 22 lat używa się właściwie wszystkiego ;) naturalnie z tym botoxem to był żart ale wystarczy prześledzić biografie tych, którzy nawet do 30tki nie "dobili"...botox przy tym to akurat najmniejszy problem choć są pannice, które już w tym wieku, a nawet wcześniej, to robią, czego opłakane skutki później widać...no ale każdy postępuje wedle własnego uznania :) botox to był żart ;)

literkaABC

taaa używa sie;)dobrze powiedziane ogólnie lubie troche starsze kobiety ale w tym filmie ona tak ,,zagrała,,że......

ocenił(a) film na 5
entregado66

a wiesz, że ja jako facet też wyjątkowo preferuję starsze kobiety choć sam już jestem dziadem borowym ;) "taaa używa się'..." nie wnikajmy w szczegóły, krokodyl rzecz ludzka ;)

ocenił(a) film na 9
literkaABC

raczej ułuda...

ocenił(a) film na 5
andzia_x3

wiem, wiem :) spoglądałem tylko fragmentarycznie na jej "koci" wyraz twarzy, wyglądała momentami jakby faktycznie tu i ówdzie machnęła sobie szpryckę ale nie znam dobrze tej aktorki, jest młoda, tym bardziej byłoby to niedorzeczne ale kto ich tam wie...:)

ocenił(a) film na 7
literkaABC

A zauważyłeś że różnie wygląda jako blondynka czy brunetka albo pod różnym oświetleniem? Każdy człowiek ma tak samo

ocenił(a) film na 5
borsuk96

zgadzam się :)

ocenił(a) film na 9
literkaABC

Po prostu jest ładna :P Nie sądze żeby uzywała botoksu ...

Drieee

Ciekawe jak to kobiety robią?;) że w poprzednim filmie Igrzyska śmierci w ogóle mi sie nie podobala;)natomiast w tym filmie nie wytrzymał bym tygodnia jak główny bohater;)coś takiego w sobie miala że.....najlepsze że ogladając ten film zupelnie nie moglem sobie przypomniec gdzie ja ja widziałem;)

ocenił(a) film na 5
entregado66

no tak, mimo , iż film zupełnie do mnie nie przemówił (porównując choćby do "Biutiful" i nie urażając zwolenników filmu) to jednak miała takie "kocie" spojrzenie, nie mniej that's not my type choć urody jej nie sposobna odmówić ale to już względem gustu ;)

ocenił(a) film na 6
literkaABC

Wygląda jak moja mam za młodu i może dlatego też mi się bardzo podoba aczkolwiek w Poradniku bardziej przyciągnęła mnie jej figura. Twarz mniej. A w Hunger Games właśnie nie mogłam oderwać wzroku od twarzy.

literkaABC

Hm spojrzenie oby tylko.... ona cala tak emanowala sexem ze normalne erotyki sie chowają;)))moment bo muszę łyknąć coś na serce;)