Czy w ogóle ktoś robi te tłumaczenie? Szkoda że hatak się za to nie zabiorą.
Wczoraj jak patrzałem to nikt nie robił, nie wytrzymałem i obejrzałem film z angielskimi napisami. Super film. Polecam.
Ja staram się zrobić napisy, ale przetłumaczyłam dopiero połowę, myślę, że skończę do końca tygodnia ;) To zajmuje naprawdę cholernie dużo czasu ...
Super wiadomość, powodzenia i wytrwałości w pracy, fajnie że są jeszcze ludzie którzy niosą bezinteresownie pomoc :)
Wybacz jeśli moja wypowiedź była nie na miejscu. Chciałem się dowiedzieć czy ktoś robi napisy. Dziękuje, że się cokolwiek dowiedziałem, świetnie jeśli to Ty je robisz. 50%? Do końca tygodnia? Super, szczerze dziękuje. Pozdrawiam.
Codziennie robię po trochę, więc na niedzielę powinny być gotowe, a jak się przyłożę to na sobotę ;) Chyba że ktoś mnie wyprzedzi z tłumaczeniem
Dobra wiadomość: dobrze mi idzie, więc myślę, że w piątek wieczorem albo w sobotę rano napisy już będę gotowe ^^
Myślę, że na napi projekt albo na media fire, podam link w nowym temacie jak skończę ;) Będziecie też mogli podać mi maila, wtedy wyślę napisy ^^
http://www.filmweb.pl/film/Poradnik+pozytywnego+my%C5%9Blenia-2012-506803/discus sion/Napisy+%5E%5E,2109255
Informacje o napisach ;)