czy tylko mnie tak bardzo drażni Jennifer Lawrence?? wiem, że ma grać w filmie pyskatą, pewną
siebie dziewczynę, ale abstrahując od postaci, którą kreuję jest po prostu wkurzająca, też tak
macie??
mnie film rozczarował i uwazam, że JL niczym nadzwyczajnym się w tym filmie nie popisala. I mnie tez drażnił jej sposób grania.
a ja się w niej zakochałem, jest genialna, śliczna ma zajebisty głos i wydaje mi się że wyluzowana, a zważywszy że jeszcze sie nie zakochałem w wieku 30lat to sukces. tak tak, ze mną coś jest nie tak a nie z wami szanowne panie, przecież wy jesteście takie intrygujące, bla bla...
Tak, była irytująca. Grała monotonnie i w zasadzie to to nie była żadna gra, bo jeśli młoda laska gra młodą laskę, to tak jakby wziąć naturszczyka. I za co ten oskar się pytam? Aż z ciekawości przejrzałam jej filmografię i dalej się zastanawiam. Jak dalej będą rozdawać tak prestiżowe nagrody byle komu, to ten festiwal spadnie do rangi wydarzeń regionalnych, o których w Europie będzie się jedynie wspominać w wiadomościach.