PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506803}

Poradnik pozytywnego myślenia

Silver Linings Playbook
2012
7,2 308 tys. ocen
7,2 10 1 308284
6,9 67 krytyków
Poradnik pozytywnego myślenia
powrót do forum filmu Poradnik pozytywnego myślenia

czy tylko mnie tak bardzo drażni Jennifer Lawrence?? wiem, że ma grać w filmie pyskatą, pewną
siebie dziewczynę, ale abstrahując od postaci, którą kreuję jest po prostu wkurzająca, też tak
macie??

ocenił(a) film na 6
aneta1989

Nie. Dodam więcej - jej postać ratuje film.

ocenił(a) film na 5
aneta1989

Również tak mam.

ocenił(a) film na 4
aneta1989

wg mnie tez byla irytujaca

aneta1989

Była świetna aktorsko i do tego niesamowicie seksowna.

aneta1989

mnie film rozczarował i uwazam, że JL niczym nadzwyczajnym się w tym filmie nie popisala. I mnie tez drażnił jej sposób grania.

ocenił(a) film na 7
aneta1989

Lol kobiety.

aneta1989

a ja się w niej zakochałem, jest genialna, śliczna ma zajebisty głos i wydaje mi się że wyluzowana, a zważywszy że jeszcze sie nie zakochałem w wieku 30lat to sukces. tak tak, ze mną coś jest nie tak a nie z wami szanowne panie, przecież wy jesteście takie intrygujące, bla bla...

ocenił(a) film na 7
aneta1989

nie, uważam że była świetna, jednak na oskara to jednak jeszcze za mało

ocenił(a) film na 4
aneta1989

Tak, była irytująca. Grała monotonnie i w zasadzie to to nie była żadna gra, bo jeśli młoda laska gra młodą laskę, to tak jakby wziąć naturszczyka. I za co ten oskar się pytam? Aż z ciekawości przejrzałam jej filmografię i dalej się zastanawiam. Jak dalej będą rozdawać tak prestiżowe nagrody byle komu, to ten festiwal spadnie do rangi wydarzeń regionalnych, o których w Europie będzie się jedynie wspominać w wiadomościach.