PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32413}

Porozmawiaj z nią

Hable con ella
2002
7,6 66 tys. ocen
7,6 10 1 65835
7,7 24 krytyków
Porozmawiaj z nią
powrót do forum filmu Porozmawiaj z nią

2/10

ocenił(a) film na 2

Nie pamiętam kiedy się tak wynudziłem! Równie dobrze ten film mogli by zmontować w 20minut i był by ciekawszy.
Nie mam pojęcia skąd do cholery się taka wysoka nota wzięła w tym filmie?!
Na napisanie takiego filmu sam bym się wziął tylko nigdy bym nie pomyślał że ktoś tak nudny film zrealizuje ;|

NIE POLECAM!

ocenił(a) film na 9
Fisher_7

No nie dziwię się, że tak nisko ocenia ten film osoba, która najwyższe noty daje tandetnym i płytkim komedyjkom w większość dla nastolatków. Ten film to prawdziwe, dobre, szczere kino w najlepszym wydaniu. Nie jest ani łatwe ani banalne, wymaga od widza skupienia, własnych przemyśleń i przede wszystkim wrażliwości nie na poziomie tandetnych komedyjek.

ocenił(a) film na 2
kola01

To moja subiektywna ocena i nie będę się zniżał do Twojego poziomu (aby przeglądać Twoją filmografię) by odwoływać się do kilku lżejszych (jak to ujęłaś/eś płytkich komedyjek) jakie zobaczyłeś/aś z pośród przeszło 530 filmów które mam na filmweb.

POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 7
Fisher_7

Ty to może weź się za pisanie skoro widzisz taki potencjał u siebie, i co z tego że filmy będą "nudne", uprzedzisz "wielkich twórców" realizując swoje nudne scenariusze i zarobisz trochę $$. Po co jakiś Almodovar czy inny kmiot ma zarabiać skoro Ty masz tyle pomysłów.... ?