Film jest swietnie zrealizowany, jedyne co mnie troche "odrzucilo" to kilka zbyt brutalnych, zbyt naturalistycznie pokazanych scen. Ogolnie mowiac bardzo dobre kino, nie sztampowo zrealizowane, ciekawie "krecone". Zdecydowanie warte ogladniecia. Dla mnie ten film to pelne zaskoczenie i zdecydowanie wart jest 9 pkt. ktore mu przyznaje.
Ps. Scena ze zlym "glina" i nawiazaniem do pewnej reklamy :) bezcenna ;)
ja mam troszke inne zdanie co do tego filmu. Zly nie byl to fakt ciekawie nakrecony,efekty tez niezle ale co mnie odrzucilo troche? to fabula.....za bardzo przeciagali rozne watki a z tym pistolecikiem to juz przegiecie bylo gdzie on nie wyladowal ehh no ale to byl temat przewodni tego filmu wiec ok ok....drugi minus to scena na lodowisku taka rzeznia ale jakas taka bez klimatu postrzelali i nic wiecej jakos dziwnie odebralem ta scene, jeszcze te oswietlenie UV blehh......no i ostatni minus ZAKONCZENIE....on zyje O_O i iles tam lat w policji i nikt o tym nie wiedzial to bylo straszne. Innych wpadek nie pamietam to byly glowne ktore mnie razily dam mu 7/10 bo nie nudzil mnie przynajmniej.
pzdr