Kiepska realizacja fajnego pomysłu. Film kompletnie nie trzymał w mapięciu do tego 80% dialogów to wulgaryzmy. Niektóre sceny zupełnie bez sensu. Nawet Paul Walker był nieprzekonujący
<lol> <hahaha> Twoim zdaniem pewnie to film o kolesiu na kosiarce byl super i zajebiscie trzymal w napieciu <lol> hahahahaaaaaaaa :D:D:D:D Po...
wiem że ci się niepodobał ten film przecież ty wolisz teletubisie! .za mocny jak na ciebie. dla ciebie lecą filmy codziennie o 19:00 na TVP1. :) ha ha ha
Podsumuję to tak okazało się nie po raz pierwszy że nie każdemu podoba się to samo.
Dla mnie ten film to kompletna szmira , z dwoma wyjątkami, a mianowicie montażu i zdjęć. Te moim zdaniem były fenomenalne.
Dużo sprzętu i zero talentu. Moim zdaniem zmarnowany dobry pomysł.
Kompletnie "plastkiowa" gra aktorów, zresztą obsada to sami aktorzy klasy "b" i "c". Scenariusz niekonsekwenty i niejednolity, brak wyraźnego rysu postaci głównych bohaterów. Moim zdaniem akcja w filmie może podniecić fanów serii z Van Dammem, albo Power Rangers. To wszystko już było, tylko zrobione 1000 razy lepiej.
Kiedy zobaczyłem ocenę na filmwebie , zdziwiło mnie to że film na zachodzie okazał się kompletną klapą.
Jednak po obejrzeniu już się nie dziwię.
Totalna ,absolutna strata czasu.
Oczywiście zapraszam do merytorycznej dyskusji na temat w/w arcydzieła,
automatycznie wypraszając z niej anonimowych bluzgających wylgaryzmami "twardzieli" kryjących się za monitorem.
Pozdrawiam T.
bardzo chętnie bym z Tobą podyskutował merytorycznie ale chyba nie bardzo mam ochotę gadać z kimś kto choćby - Vere Farmiga'e czy młodocianego Camerona Bright'a uznaje za aktorów kategorii "c". trzeba być niezłym ignorantem albo mało się kinem interesować. Twoje zainteresowanie filmem nie wykracza pewnie za bardzo poza rzeczonego Van Damme i Power Rangers.
zresztą - używasz retoryki porównawczej - godnej 13-latka (a o zgrozo jesteś już dorosłym facetem) więc pewnie niewiele miałbyś mi do zaoferowania w merytorycznej dyskusji.
Sam więc widzisz... - nie pogadamy :/
ku$wa po$bało was!!! Ten film jest jednym z najlepszych jakie mieliście przyjemność oglądać!!! Kto ocenia ten film jako dno czy kicha ten nie ma pojęcia o dobrym kinie. A oglądajcie sobie je$ane dramaty i dawajcie im 10tki!!!