PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142672}

Potęga strachu

Running Scared
2006
7,4 33 tys. ocen
7,4 10 1 33286
6,5 2 krytyków
Potęga strachu
powrót do forum filmu Potęga strachu

gniot... 0/10

ocenił(a) film na 10

Widzę że ściąganie we wszystkich dziedzinach jest już normalne. Kamera pracująca identycznie jak u scotta w man on fire... powinien to opatentować.
"gniot... 0/10" - joke, film bardzo dobry, 8/10 . Słabe zakończenie, typowo amerykańskie,

ocenił(a) film na 9
Hisato

Skoro jest "gniotem" to dalczego masz go w ulubionych?

BUNCH

Bo jest frajerem... ;-)

W_B_

"gniot... 0/10" - joke, film bardzo dobry, 8/10 . Słabe zakończenie, typowo amerykańskie, " - HB , to ty jesteś frajerem . <cocksucker>

MoRRs_Z_LaSu

takim frajerem ze pomyliłem twoj nick ... ha-ha-ha

BUNCH

Ma go w ulubionych... gniotach. Ponieważ nie ma rozdziału na 'ulubione takie' i 'ulubione inne' lub 'nieulubione' jak kto woli.

BUNCH

A gniot to taki joke gdybyś nie zauważył jego wypowiedzi zbyt dokładnie.

ocenił(a) film na 8
Hisato

Zgadzam się co do zakończenia.Reżyser chciał pobić wszelkie rekordy przemocy,a historia zakończyła się pięknie.Zbyt pięknie jak na taki mocny film.Lepiej by to wyglądało gdyby rzeczywiście bohater zginął.Po drugie,skoro bohater był gliną to po co była ta cała afera wokół zaginionego rewolweru??Bez sensu.

ocenił(a) film na 10
jacekg9

no widac jak rozumiesz ogladane filmy!!!hahahah
12lat robil,jako tajniak...nawet jego zona nie wiedziala,ze jest policjantem...
pacanie...nie zrozumiales sensu filmu!!!

ocenił(a) film na 8
Dziuba_2

Z pewnością rozumiem filmy lepiej od ciebie małolacie.Obejrzałem ich więcej niż ty żyjesz dni na tym świecie.

jacekg9

A jak tam wzrok? ;-)

ocenił(a) film na 10
W_B_

no chyba ma problem z nim...

hm...małolat...no no... jak masz zrozumiec film,jak nawet nie widzisz,ze jestem dziewczyna...

dorosli to sa faktycznie,taaacyy oczytani...BRAVO;]

Dziuba_2

lol :D to chyba zrozumiale ze afera z gnatem byla po to zeby go gangstery nie rozwalily:)) jak ktos tego nie zczail to sorrrrrrr:) a co to tego co mowil gniot to przeciez poprawil sie ?? wiecie co znaczy "joke" po angielsku?? sprawdzcie sobie:)) lolki mi sie film podobal 7/10 zakonczenie bylo fajne ale za bardzo:P takie babskie jakies ;] pozdro

ocenił(a) film na 10
fuckenwolf

ja wiem...
ale do zalozyciela nie pisalam;)

film sie podobal:)

ocenił(a) film na 10
Dziuba_2

eeeeeejjj ludziska film jest extra ja daje 10/10 pozdro dla fanow:):)

ocenił(a) film na 10
Hisato

piszesz ze to gniot a oceniles go na 10 i masz go w ulubionych...marna prowokacja

sebastianero

TY ŚLEPY JESTEŚ ?!
"Widzę że ściąganie we wszystkich dziedzinach jest już normalne. Kamera pracująca identycznie jak u scotta w man on fire... powinien to opatentować.
"gniot... 0/10" - JOKE, film bardzo dobry, 8/10 . Słabe zakończenie, typowo amerykańskie, "

"JOKE" - żart , marnie sie wykazałes :}

MoRRs_Z_LaSu

Ciekawe co w New York robi... http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:2005_08_05_GDANSK_00.jpeg

tego typu zabudowa? No jak w filmie zobaczyłem blok, klatke i piaskownice na pierwszym planie pomyślałem, że koleś za tą spluwa na Ursynów pojechał :D

Nie wiem po co reżyser kręcił zdjecia w Pradze...