film bardzo mi sie podobal, tak mnie wciagnal, ze nie bylem w stanie spojrzec na niego krytycznie (jak to zazwyczaj robie w trakcie ogladania filmu). tempo akcji, jej natezenie - niesamowite, wszystko w bogatym i kolorowym klimacie.
znacie jakies filmy porownywalne do tego? ja ze swojej strony podobnie bawilem sie na 'memento' i 'podejrzani' - goraco polecam, razem z 'running scared' to moje ulubione filmy czysto sensacyjne.
Polecam oglądnięcie filmu Smokin' Aces(As w rękawie) równie dobry film sensacyjny co Potęga Strachu . Polecam ! A co do Memento to według mnie jeden z najlepszych filmów jaki powstał.
obejrzalem polecane przez was filmy:
as w rekawie najmniej mi sie z nich podobal - jest duzo akcji, ale mnie przynajmniej nie wciagnela
crank jest rzeczywiscie podobny do running scared pod wzgledem tempa akcji - super szybkie :) pomysl tez ciekawy, ogladalem z przyjemnoscia
a lucky number slevin (zabojczy numer) najbardziej mi sie z nich podobal. mimo, ze nie taki szybki jak crank, ale z calkiem interesujaca fabula. nie jest to na pewno czysty film akcji.
dzieki wszystkim za propozycje! szukamy dalej :)
cześć mam pytanie wiem że lubisz filmy akcji polecam ci film "atak na posterunek" i "obcy kontra predator" ale running scared chyba nic nieprzebuję... a jeśli lubisz też dramaty to polecam ci filmy "Narodziny" z nicole kidman, "GODSEND" z robertem de niro, orz szczegulnie polecam głóśny film "PURE" ktury niestety nie miał w polsce premiery ale można go znaleść w sieci. a no i A.I sztuczna inteligencja. polecam Krzysiu502
zgadzam się z tobą w 100% ten film jest zajebisty cały czas akcja akcja akcja film nieprzymula niesamowity klimat ten film ma to coś. pozdrawiam krzysiu502