tak wysoka ocena tylko dlatego, że miała miejsce współpraca z polskimi aktorami:) a Saegal to lipnie zagrał ... przez wzgląd na kino lat 90 i dobrago Sageala można oglądnąć w celach typowo odstresoujących:)
tobie się każdy film z seagalem podoba. co ty w nim widzisz, przecież to najgorszy aktor jakiego świat widział.
ale za to najlepiej walczy wśród aktorów z całego świata i nie tylko w filmach ale i w życiu
Nie przesadzaj nie jest najgorszym aktorem
Jeden film mi sie z Seagalem nie podobał To Clementine
Zółć się z Ciebie wylewa luz kolo luz są swięta
Witam dlamie wporzo film polska zaczyna sie liczyc stary film ale ladnie nakrecony ja ogladm go po pijaku;-))jutro zobacze na....
SPOILERY
Już miałem pochwalić ale ostateczna konfrontacja zabiła ten film. Seagal ma doświadczenie w sztukach walki to powinien ułożyć jakąś fajną choreografię bo co film z jego udziałem to gorzej to wygląda. Fakt może już nie jest tej zwinności co kiedyś ale to w końcu film wszystko da się zrobić. Jak Christopher Lee może robić salta w powietrzu to Seagal może dobrze walczyć.
Rozbiła mnie jeszcze ta banda w domu publicznym. Idą po gościa, wiedzą że jest niebezpieczny i ładują się wszyscy do jednego korytarza. W tą wiadomość z jedzenia nawet nie wnikam.