PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111542}

Poza zasięgiem

Out of Reach
2004
4,6 6,3 tys. ocen
4,6 10 1 6325
2,8 4 krytyków
Poza zasięgiem
powrót do forum filmu Poza zasięgiem

Film beznadziejny, szału nie ma, jest gniot, ale przynajmniej dostałem autograf Seagala bo byłem na planie :P

anonim7

Fakt, film słabiutki, nudny jak flaki z olejem, no ale chociaż masz nagrodę pocieszenia w postaci autografu :P

użytkownik usunięty
anonim7

w jakiej miejscowosci?

W Warszawie.

użytkownik usunięty
anonim7

seagal potrafi po polsku mowic?

nie, oni w tym filmie gadają po Angielsku :)

anonim7

Uwierzę tylko jeśli pokażesz mi zdjęcie tego autografu.

ocenił(a) film na 5
crazy_race

No to nie wierz , czy to takie nieprawdopodobne , że mógł dostać autograf ?

accadacca

Mam trzy pośladki. Masz dowody że jest inaczej ?

ocenił(a) film na 5
crazy_race

Czepiasz się...

ocenił(a) film na 4
anonim7

Film był beznadziejny, to fakt. Ale wspominam go pozytywnie w związku z faktem, że dane mi było w nim statystować :) Jednak nie ma to jak zobaczyć siebie przez 2 sekundy w produkcji amerykańskiej ;D Co nie zmienia faktu, że to kicz. Ale lubię wszystkie filmy Seagala, nawet jeśli są kiczowate :)

Amadzia

O, to całkiem fajna sprawa, a widziałaś Stevena? :) też uwielbiam jego filmy ;)

ocenił(a) film na 4
anonim7

Raz gdzieś przemknął, ale generalnie siedział w garderobie i nie chciał się pokazywać. W tych początkowych scenach w sierocińcu był tylko ten drugi gość, co porwał dziewczynki, więc w sumie się nie dziwię, że Seagalowi nie chciało się pojawiać na planie wtedy :)

Amadzia

Ja też go widziałem jak był w Polsce, na planie Out of Reach, nawet dostałem autograf :) fajna sprawa.

anonim7

Sorry, myślałem, że piszemy o naprzeciw ciemności xd a tu forum out of reach ;d bo pisałem akurat z kimś na forum naprzeciw ciemności bo właśnie leci.