Vivien z przeciętym czołem i szramą na policzku jest n razy ładniejsza od policjantki babochłopa która ją znalazła :D
No,bo może dzieli je z 40 lat różnicy wieku.Nie wpadłes na to?Matko co za durny komentarz.
Jejq, już prawie zapomniałem że taki film oglądałem. Nie można już napisać trochę śmiechowego komentarza? Kobiety są mniej lub bardziej atrakcyjne i tak po prostu jest ale jednak wszystkie "trzeba" stawiać na piedestale podczas gdy kobiety dzielą facetów zero-jedynkowo na tych do wzięcia i na co najwyżej odpady do utylizacji to wszystko niby jest ok i nie wolno się sprzeciwić, podwójne standardy. Wiek nawet w takim szerokim przedziale nie ma tu nic do rzeczy, albo jest się atrakcyjnym albo nie
Wszystko tak generalizujesz? Taaaaa....kobiety robią tak a mężczyźni tak.I na pewno chodzilo mi o to ze trzeba wszystkie kobiety wielbić a nie o to że porównywanie atrakcyjności 18 latki z 50 latką i przy tym wypowiadanie sie o tej drugiej z pogardą bo nie jest tak atrakcyjna jak 18 latka
jest po prostu głupie. Ale fakt - kobiety dziela facetów na tych do wziecia i na odpady a mężczyźni dzielą kobiety na te, które można poru..ać i na kaszaloty z krórych można sie pośmiać z kumplami. Nie wiem co gorsze. W każdym razie niech ci bedzie. Ale ja tam wole swój wszechświat. Twój jest za bardzo poj..any i smutny.
Napiszę jeszcze raz że wiek nie jest w tym przypadku aż tak bardzo istotny, z reguły wiadomo że im ktoś jest młodszy tym potencjalnie bardziej atrakcyjny, to się tyczy obu płci, jednak nie w tym rzecz. Te "kaszaloty" o których wspominasz też wbrew pozorom bez problemu znajdują sobie absztyfikantów od zaraz, podczas gdy odrzucani mężczyźni pozostają odrzuceni na całe życie, taka różnica. Kobiety 2/10 mają n razy łatwiej znaleźć partnera niż faceci 5/10 partnerkę, wiem to z własnego "podwórka". Gruba i brzydka kobieta znajduje sobie partnera od tak i tymi przeciętnymi gardzi, podczas gdy ci przeciętni choćby nie wiem jak bardzo się starali nie wyrwą nawet najgorszego żeńskiego paszteta; obecnie kobiet w wieku rozrodczym/produkcyjnym jest nieporównywalnie mniej niż facetów przez co te mogą sobie przebierać ile wlezie i skrupulatnie to wykorzystują, faszyzm pełną gębą
Tak kretyńskiego i spaczonego spojrzenia na otaczający świat nie widzialam dawno. Tu nie ma nawet z czym dyskutować bo to zadanie dla specjalisty.Aż wylewa sie z ciebie zgorzknienie,krzywda ,żal a także to, iż twoje spaczenie odbieranych bodźców ze społeczeństwa spowodowane jest kompleksami i niską samooceną.Nawet nie bede twoich spaczeń cytować i cie z nich leczyć bo to nie jest moja rola a psychologa.Zal mi ciebie.Ale nic straconego,bo zgodnie z twoją logiką i poglądami,ciebie też w końcu zauważy jakiś gruby brzydki kaszalot .Nara smutny czlowieku.
Pod koniec swojej wypowiedzi napisałaś "nara" wobec czego nie chcę Cię prowokować do dalszej dyskusji jednak pozwól że odniosę się jeszcze do tej wypowiedzi. Wybacz że mam inne spojrzenie na świat jednak mamy też inną sytuację życiową bo Ty od x lat masz kochającego, przystojnego męża u boku i zapewne też dziecko/dzieci. Obrażanie mnie i wysyłanie do psychologa już przerabiałem w sieci więc nie robi to na mnie wrażenia. Ja już się przyzwyczaiłem do mojej sytuacji życiowej więc też nie potrzebuję niczyjego żalu. Przykre jest to na jakiej podstawie ocenia się dzisiaj ludzi jednak widzę że z Tobą na ten temat szczęśliwie nie podyskutuję. Zgodnie z moją logiką może mi zabraknąć życia nawet na "zdobycie" tego stereotypowego kaszalota bo takie i tak mają absztyfikantów na podorędziu wśród których nie mam szans się znaleźć, o tym mniej więcej pisałem. Nara, szczęśliwa kobieto która nie ma pojęcia o wiecznym odrzuceniu w życiu osobistym a jednak śmie oceniać innych ;)