PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495847}

Pozwól mi wejść

Let Me In
2010
6,2 33 tys. ocen
6,2 10 1 32883
6,5 14 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

Niestety nie oglądałem pierwowzoru z 2008 r, i jako widz, który tę historie widział pierwszy raz, byłem zachwycony. Przed wszystkim zdjęcia i montaż, były według mnie na bardzo dobrym poziomie, tak samo muzyka i klimat "przykryty" wampiryzmem, a tak naprawdę mówiący o problemach dorastania, miłości itp - świetny pomysł :) Nie oglądam zazwyczaj horrorów, i może dlatego ten film tak mi się spodobał.., jako coś nowego. Oglądałem go z zaciekawieniem i przymrużaniem oczu co jakiś czas... ze "strachu" hehe :) Polecam każdemu :-) Peace

Nemjakos

Pierwotna wersja była dramatem, nie horrorem i naprawde trudno mi pojąc jak udalo im sie zrobic (albo probowac zrobic) z tego horror. I chyba nie chce sie dowiadywac

ocenił(a) film na 10
Wikol

Otóż nikt nie próbował robić z tego horroru, a nawet powiem więcej, w porównaniu do wersji szwedzkiej relacje między bohaterami i ich motywy są jeszcze bardziej niejednoznaczne (nie bierz tego do siebie, ale moim zdaniem aktorstwo w szwedzkim wydaniu to w porównaniu do wersji amerykańskiej pół-amatorszczyzna). Obejrzyj ten film, bo naprawdę warto i wtedy oceniaj.