Kompletnie mnie nie powalił, po recenzjach liczyłam na znacznie więcej, a tu w sumie zero zaskoczenia, wszystko bardzo łatwo przewidzieć. Niektóre efekty kompletnie tandetne (np. scena płonącą pielęgniarką, czy z rzezią w szkolnym basenie). Zmarnowany bilet w sumie.
Kurde no to nieciekawie...Może było powiedzieć to samo obsłudze kina po seansie.. Może zwrócili by kase czy coś..
Prowokacja nieudana. Zdobyłeś do tej pory tylko 3 posty, lecz nie załamuj się i kontynuuj tworzenie bezsensownych tematów. Trzymam kciuki.
Nie pozdrawiam.
Mi się jak najbardziej film podobał, aż sam zdziwiłem siebie. Ciekawa, i w nietypowy sposób opowiedziana, historia. Dla mnie 8/10
a ja sie odrobine zgodze. oglądałam ten film w wersji z 2008r. no myśle ze ta wersja lepsza, ALE nie jest niewiadomo jak zachwycająca. Są gusta i guściki.U mnie 2/10.
p.s. obrażanie siebie nawzajem tutaj jest bezsensowne. kazdy moze wyrazić swoją opinie.
Ogólnie film był nawet dobry, poza niektórymi epizodami. Trochę mnie dezorientował chłopiec, który był głównym bohaterem, bo był nieco schizowy, ale poza nim nic mnie jakoś nie zaskoczyło. I tak jak jeszcze aura tajemniczości przyprawiała mnie o gęsią skórkę, tak późniejsze sceny - komputerowa akcja małego wampirka, paląca się kobieta w szpitalu - sprawiały tylko, że film stawał się coraz bardziej przewidywalny. Na przykład taki pan trupek w jeziorze. Ech...