PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495847}

Pozwól mi wejść

Let Me In
2010
6,2 33 tys. ocen
6,2 10 1 32883
6,5 14 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

Kompletnie mnie nie powalił, po recenzjach liczyłam na znacznie więcej, a tu w sumie zero zaskoczenia, wszystko bardzo łatwo przewidzieć. Niektóre efekty kompletnie tandetne (np. scena płonącą pielęgniarką, czy z rzezią w szkolnym basenie). Zmarnowany bilet w sumie.

ocenił(a) film na 8
masakryczna

Kurde no to nieciekawie...Może było powiedzieć to samo obsłudze kina po seansie.. Może zwrócili by kase czy coś..

masakryczna

(tu miał być złośliwy komentarz, ale sobie darowałem ;])

ocenił(a) film na 7
masakryczna

Prowokacja nieudana. Zdobyłeś do tej pory tylko 3 posty, lecz nie załamuj się i kontynuuj tworzenie bezsensownych tematów. Trzymam kciuki.

Nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
masakryczna

Mi się jak najbardziej film podobał, aż sam zdziwiłem siebie. Ciekawa, i w nietypowy sposób opowiedziana, historia. Dla mnie 8/10

ocenił(a) film na 2
masakryczna

a ja sie odrobine zgodze. oglądałam ten film w wersji z 2008r. no myśle ze ta wersja lepsza, ALE nie jest niewiadomo jak zachwycająca. Są gusta i guściki.U mnie 2/10.

p.s. obrażanie siebie nawzajem tutaj jest bezsensowne. kazdy moze wyrazić swoją opinie.

ocenił(a) film na 5
masakryczna

Ogólnie film był nawet dobry, poza niektórymi epizodami. Trochę mnie dezorientował chłopiec, który był głównym bohaterem, bo był nieco schizowy, ale poza nim nic mnie jakoś nie zaskoczyło. I tak jak jeszcze aura tajemniczości przyprawiała mnie o gęsią skórkę, tak późniejsze sceny - komputerowa akcja małego wampirka, paląca się kobieta w szpitalu - sprawiały tylko, że film stawał się coraz bardziej przewidywalny. Na przykład taki pan trupek w jeziorze. Ech...

masakryczna

apel do USA- skoncze z tymi remakemi *bo jestescie hu jowi!!!