PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495847}

Pozwól mi wejść

Let Me In
2010
6,2 33 tys. ocen
6,2 10 1 32883
6,5 14 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

perwersyjny

ocenił(a) film na 7

film w sumie bardzo dobry ale erotyka w wykonaniu dwuanstolatkow, nawet jesli jedno z
nich jest tym dwunastolatkiem od bardzo dawna troche mi psulo odbior tego filmu.
moglbym sie przychrzanic jeszcze do efektow specjalnych, ktore niby sa lepsze niz np na
martwicy mozgu ale i tak pozostawiaja wiele do zyczenia. ogolnie dobrze sie to oglada ale
pozostaje niesmak i niedosyt. ciekaw jestem jaki bedzie wasz odbior.

ocenił(a) film na 7
szym_off

porównywanie filmu tego typu do "Martwicy mózgu" to mówiąc bardzo delikatnie: nieporozumienie. zupełnie inna konwencja, inny rodzaj kina. czyli już w tym momencie Twoja opinia jest mało wiarygodna.
zaś co do "erotyki w wykonaniu dwunastolatków" - znów przegięcie pały i nadużycie. obejrzyj sobie choćby włoskie "Maladolescenza", to zrozumiesz czym jest erotyka w wydaniu nieletnich.

ocenił(a) film na 7
Caligula

eeee. co? ja nie porownuje filmu do "martwicy" tylko pisze o kiepskich efektach specjalnych czyli już w tym momencie Twoja odpowiedz jest mało wiarygodna. :) Maladolescenze sobie daruje, jesli łaska bo erotyka w wykonaniu nieletnich w ogole mnie nie interesuje. a tak w ogole to czytam Twoja odpowiedz 3 raz i nie bardzo wiem o co Ci chodzi? Ze sie nie zgadzasz? Ze film byl swietny? Ok. A mnie sie nie podobal. Knus.

ocenił(a) film na 7
szym_off

powiada się że do trzech razy sztuka. widać nie w Twoim przypadku...
czy napisałem że się nie zgadzam? nie. czy napisałem że film jest świetny? nie.
nie odnosiłem się do Twojej opinii na temat samego filmu, jedynie do użytych w niej sformułowań i porównań.

ocenił(a) film na 7
Caligula

szym_off porownywal tylko jakosc efektow specjalnych obu filmow i o ile sie nie myle to uzyl sarkazmu.

szym_off

w wersji amerykańsko-brytyjskiej żadnej erotyki nie ma, w przeciwieństwie do szwedzkiego oryginału, gdzie jest ona sugerowana