PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495847}

Pozwól mi wejść

Let Me In
2010
6,2 33 tys. ocen
6,2 10 1 32883
6,5 14 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

rozczarowalam sie totalnie tym filmem, niby horror?? ledwo wytrwalam do konca, nudny jak ksiazka telefoniczna , zalatywalo mi zmierzchem dla najmlodszych, moze 10-12 latkowie by byli zachwyceni i se moze troche bali... daje 3 bo mnie momentami rozbawil np"a co jesli nie bylabym dziewczynka?" buhahaha taaaa chlopcem bys byla....

ocenił(a) film na 8
emily_mary_jane

ta scena też mnie rozwaliła, bo przecież chłopak nie był głupi, więc od razu powinien pomyśleć, że Abby jest chłopcem :) tym bardziej po scenie w szatni basenowej

ocenił(a) film na 7
emily_mary_jane

skoro "zlatywało ci zmierzchem" to wielkie brawa dla ciebie :) bez komentarza :)

Domis

chodziło mi o "zmierzch" dla najmlodszych(no moze nie tak bardzo najmlodszych) ze jest dziewczynka wampir i chlopiec(odwrotnie niz w zmierzchu)i sie zakochuja i on bedzie sie nia opiekowal(spuszczal z ludzi krew)zeby miala co jesc...no jakos tak mi sie skojarzyło ...:)

ocenił(a) film na 6
emily_mary_jane

Mam dokładnie takie same odczucia względem tego filmu. To na pewno nie jest horror bo nie było w nim absolutnie nic strasznego, co prawda były może ze dwie czy trzy sceny gdzie trochę lała się krew, ale to bardziej budziło we mnie obrzydzenie niż strach. Historia opowiedziana w tym filmie generalnie nie była zła, ale trochę zalatywało nudą :/

ocenił(a) film na 10
emily_mary_jane

Od "Zmierzchu" to się różni tym że tamte wampiry są pokazane niemalże jako anioły, a tu mała dziewczynka to jednak potwór, wydaje mi się że właściwie to zmierzch jest filmem dla młodszych a "Let me in" dla nieco starszych.

ocenił(a) film na 3
Szybciorr

tak, i nieco bardziej melancholijno-mrocznych ;)