PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=305127}

Pragnienie

Bak-jwi
2009
6,5 3,7 tys. ocen
6,5 10 1 3672
6,5 11 krytyków
Pragnienie
powrót do forum filmu Pragnienie

Po wielu kontrowersyjnych opiniach ludzi i niecierpliwym oczekiwaniu na premierę, byłam nastawiona na coś ponad, coś przerażającego i wykraczającego poza wszelkie schematy przyzwoitości. To, co zobaczyłam, nie było tym, na co się szykowałam. Film w pewnym momencie stał się tak nudny, że najzwyczajniej mogłabym w międzyczasie iść zaparzyć herbatę, zjeść kolację i wrócić na dalszą część. Moim zdaniem, brakowało w tym czegoś z grozy. Dużo krwi, ale ta krew w ogóle nie przerażała, ani nie obrzydzała. Zawiodłam się, ale nie tracę nadziei co do kolejnych Koreańskich produkcji tego typu.

ja również spodziewałem się czegoś lepszego. Jak dla mnie film jest poprostu słaby. Ksiądz, który zmienia się w wampira i rzuca koloratkę bo mu się chcę seksu i krwi. Fabuła potem robi się poprostu głupia. Film bez głębszego sensu i głębi. Ocena: słaby!

ocenił(a) film na 7
bart_34

film wyraźnie do was nie trafił, ksiądz zapragnął żyć, ale wkrótce dały znać o sobie pragnienia, których nie umiał już kontrolować, nie można tego tak upłycać do krwi i seksu, bo film ma głębie... jest może specyficzny i dość ciężki, ale w końcu jest od twórcy Oldboya i dotyka tematyki wampiryzmu... jak dla mnie znakomita realizacja, mocne i dobre kino...
8/10
a wam powyżej polecam serię Blade i Bloodrayne :)

ocenił(a) film na 3
G_R_Z_3_C_II_U

A ja polecam tobie abyś w końcu przestał widzieć czegoś czego nie ma,moja diagnostyka wskazuje na to że masz pewne zaburzenia percepcji:).Udaj się z tym do specjalisty bo jak się pogorszy to może być źle..

Ten film jest ciężki?? ile waży?..mocny? w czym?..

Film jest żałosny i śmieszny a wartości które w nim odnajdujesz są tak samo płytkie jak twoje ostatnie zdanie w tym poście.

Ile jeszcze osób będzie myśleć że w gównie można znaleźć coś więcej niż gówno?.

ocenił(a) film na 7
Tommy_Filmweb

chłopcze, a kimże Ty jesteś żeby traktować Twoją 'diagnostykę" poważnie.. ale możesz nam polecić swoich specjalistów w ostateczności...a tak poważnie to przyjmij do wiadomości, że jeśli czegoś nie rozumiesz, nie dostrzegasz, to wcale nie oznacza, że tego nie ma, taki przejaw ignorancji nie świadczy o Tobie najlepiej, właściwie ośmieszasz się tylko w oczach poważnych użytkowników wykazując się takim brakiem wiedzy.
Tak jak pisałem Ci już w innym temacie, najpierw zrozum, później komentuj.

ocenił(a) film na 8
G_R_Z_3_C_II_U

Oczywiście film jest dobry. Na pewno nie jest to genialny film ale jest
dobry. Twórcy pokazują wielowymiarowo wampiryzm. Nie chce mi się rozpisywać
o tym bo jeżeli ktoś to zobaczył to wie o co chodzi jeżeli ktoś tego nie
widzi to nie zrozumie.
Dla tych do których ten film trafił polecam "Uzależnienie" Ferrary.

ocenił(a) film na 3
michalkow112

przeczytajcie mój post jeszcze raz bo nie będę tłumaczył czegoś co jest dosadnie napisane a źle interpretowane...