PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8858}

Prawdziwy romans

True Romance
1993
7,5 53 tys. ocen
7,5 10 1 53413
7,4 26 krytyków
Prawdziwy romans
powrót do forum filmu Prawdziwy romans

Zakocham się tylko w kobiecie, która domnie przyjdzie i powie mi, może obejżymy true romance? a poważnie TEN FILM TO MÓJ NR 1!!! Wiem że każdemu kinomaniakowi ciężko wytypować ulubiony film, ale mi się chyba udało> Muzyka sama w sobie.

ocenił(a) film na 10
misterial

Ja się zakocham tylko w mężczyźnie, który do mnie przyjdzie i powie "może obejrzymy true romance?". Witaj w klubie - jak dla mnie to film nad filmami, tego nie da się opisać słowami:)

użytkownik usunięty
misterial

no to teraz tylko korespondencja Wam pozostaje, bo inaczej to cienko to widzę...

Filmweb portalem randkowym? Tego chyba jeszcze nie było... Hehe ;-)

ocenił(a) film na 9
tomeksan

Witam, na mnie właśnie tak ten film podziałał. Pierwszy raz obejrzałem go właśnie za namową mojej późniejszej Żony :)

Teraz jesteśmy szczęśliwi i zawsze przyjemnie nam się wraca do tego tytułu.

Pozdrawiamy ;)

ocenił(a) film na 10
misterial

o tym samym pomyślałem, gdy wczoraj postanowiłem obejrzeć true romance po raz nty :]
Gdy słyszę main theme, to chce mi się płakać. Tylko ja tak mam?

ocenił(a) film na 8
yunazz

Właśnie main theme Zimmera był jedyną rzeczą która mi się nie podobała.. te cymbałki sprawiały, że przypominał mi się Król Lew.

Za to muzyka w scenach strzelaniny albo naparzanki w hotelu.. kozacka.

Slayter bardzo pasował do tej roli, taki chłopczyk z giwerą. Fajnie. Ale Oldman.. jeszcze fajniej.

Naprawde polecam, film jest o wiele bardziej ee..przystępny od Natural Born Killers, którego dokończenie wciąż odkładam.

ocenił(a) film na 10
Ann_Onim

Cały Quentin... Nic dodać nic ująć... Po prsotu rewelacja 9+/10