geniusz tarantino w polaczeiu z rezyseria scotta i do tego najlepsza kreacja slatera w karierze.Polecam wszystkim naprawde BOMBA!!
A ja uważam że był średni, mniej więcej od połowy kaszana, mocno przesadzony, zupełnie nie potrzebny taki rozlew krwi i debilizm głównych bohaterów. Ja, i każdy normalny facet, po tym jak by mi tak sponiewierali żonę, spierniczyłbym z nią jak najdalej się da a te narkotyki zostawił gdziekolwiek.
no i to jest film! :D pan tarantino nie zawiódł, mocna obsada, świetny scenariusz. tak tak tak i jeszcze raz tak ! : )
Przed chwilą obejrzałam i ten film rzutem na taśmę ląduje w moich "ulubionych". Co do arcydziela niekoniecznie bo nie każdemu się spodoba (dla mnie 10/10, ale nie arcydzieło), jednakże ta produkcja posiada wszystkie elementy, które cenię w filmach.Spora dawka emocji, trochę żartu, troche smutku, akcja, gangsterzy, strzelaniny, fajna gra aktorów, dobra w odbiorze fabuła... To po prostu jest TO. :)
No właśnie dlatego napisałam te kilka wyrazów w nawiasie, żeby podkreślić, że według skali 1-10 oceniam na 10, jednakże nie uznaje komentarza filmwebu do 10 (owe "Arcydzieło"):) Rozumiesz o co mi chodzi?
Tak czy siak filmik świetny więc nie ma się o co sprzeczać czy jest świetny po prostu czy tak sobie czy może wogóle jest świetny poza skalą:)