Oto oficjalna strona filmu. Nie mogła znaleźć się na FilmWebie, gdyż jest częścią większego portalu amerykańskiego dystrybutora filmu. Podaję więc ją tutaj. Warto odwiedzić; można obejrzeć m.in. zwiastun:
http://www.picturethisent.com/minisites/comeundone/cuframeset.html
Czy mógłbyś podpowiedzieć, gdzie/jak/jakim sposobem to można obejrzeć? Bo moja wypożyczalnia, jak już jej przeliterowałam reżysera, jak już go wpuścili w program poszukiwawczy, zareagowała tylko: o jej, oj nie, rzadko mamy reżyserów francuskich na kasetach, a jeszcze o takim nazwisku..
Ale może na DVD, śmiało dodałam.
Nie, nie, takich nie.
Dla mnie to reakcja dość zrozumiała, bo film nie doczekał się dystrybucji w Polsce w jakiejkolwiek postaci i na jakimkolwiek nośniku. Można go kupić na DVD w Amazon.com, no ale jest to płyta przeznaczona dla regionu amerykańsko-kanadyjskiego, więc większość odtwarzaczy DVD w Polsce nie poradzi sobie z jej odtworzeniem. Poza tym płyta ta nie jest oczywiście zaopatrzona w polską wersję językową. Zdaje się, że w Amazon.de można też kupić ten film na kasecie VHS. No ale najłatwiej chyba będzie (i zupełnie bezpłatnie), jeśli podasz mi adres (e-mailem np.), a ja wyślę nań film w zabawnym formacie. :-)
Jam niewierną nałożnicą Jego.
(może byś mi zdradził , jak się wysyła te krótkie posty, bo już trzeci raz się przebijam - może teraz wreszcie ten nawias go wypchnie - znaczy posta, nie Go).
W sumie też tak sądzilam - ale w domu się nie udawało, a w pracy proszę - poszło - nie można tracić tego miejsca pracy... nie można.