PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10006906}
6,4 33 tys. ocen
6,4 10 1 32965
6,4 49 krytyków
Predator: Prey
powrót do forum filmu Predator: Prey
ocenił(a) film na 8
TheBadGoodAndUgly

Ma mózg w przeciwieństwie do ciebie.

Wojciech_Oszczakiewicz

A ty znowu co tu bredzisz matole, jak typowy lewak, brakuje argumentów to jakieś personalne wycieczki, wypad.

ocenił(a) film na 8
TheBadGoodAndUgly

Zgasiłem cię jak kiepa.

Wojciech_Oszczakiewicz

Kiep to sam jesteś. Lewacki smrodku.

ocenił(a) film na 8
TheBadGoodAndUgly

I po co się dalej poniżasz? Już wystarczająco się ośmieszyłeś.

Wojciech_Oszczakiewicz

Co ty znowu bredzisz cymbale - rozumiem że jak ktoś ci wykaże niewiedzę to się poniża - to ta słynna lewacka "logika"?

ocenił(a) film na 8
TheBadGoodAndUgly

A ty dalej z tym lewactwem. Chyba kogoś tu 4 litery pieką i nie tylko po spotkaniu z Bąkiewiczem.

Wojciech_Oszczakiewicz

A ty dalej o swoich fantazjach. Mnie to naprawdę nie interesuje czy i po kim cię dpa boli.

ocenił(a) film na 8
TheBadGoodAndUgly

Ile jeszcze się jeszcze się bedziesz poniżał? Naprawdę przykro się patrzy na takie debilizmy, które piszesz.

Wojciech_Oszczakiewicz

Chłopcze czy ty w ogóle rozumiesz sens wypowiadanych przez siebie słów - bo mam wrażenie, że usiłujesz komuś imputować własne problemy, by nie powiedzieć schorzenia mentalne.

ocenił(a) film na 5
TheBadGoodAndUgly

Nie ma ale głupich kompanów płci męskiej już tak...

ocenił(a) film na 8
Danio31b

Jej brat akurat był kozakiem. Po za tym nie oszukujmy się. Musialo tu być mięso armatnie. Predzio zabijał obie rasy. A białasy nie byli wcale glupi, bo schwytali potwora.

Danio31b

Musiał zostać nadany kontrast czyż nie ;)

ocenił(a) film na 3
TheBadGoodAndUgly

Nawet jakby se miała żonę to co z tego? Zupełnie nie w tym problem. Film leży i kwiczy z powodu niespójnej fabuły oraz fatalnej niewiarygodnej aktorki, która wygląda jak dziecko.

mike__25

to byłoby bardziej nowocześnie i postępowo - no i wiadomo byłoby że predatory są naprawdę złe bo prześladują bidne eldżebety