Tak, pytanie brzmi jak się znalazł z powrotem w rękach predatora, po napisach jest mała scenka pokazująca przylot statków, albo wylądowali i zabrali zwłoki predatora i jakiś trafem wzięli ze sobą pistolet bo WTF !? Albo wybili wszystkich co do jednego i pistolet wzięli na pamiątkę...słabe nawiązanie ,całkowicie niepotrzebna wstawka z pistoletem ,zdecydowanie lepiej mogli to rozegrać.
Moim zdaniem przyleciał kolejny Predator no bo skoro taki wojownik się trafił na ziemi to kolejny chciał zapolować, pokonał Naru i jako trofeum zabrał pistolet?
to dla tych co gwiżdżą i biją brawo w kinie kiedy widzą na ekranie nostalgiczne ochłapy.
To już swoją drogą , dokładnie by tak było gdyby film został wypuszczony do kin, na 100% mogę się założyć że ludzie na szczycie Dineya myśleli że film będzie słabo odebrany przez krytyków i publikę i że nie przyniusł by żadnego profitu jeżelu trafił by do kin ,nie spodziewali się pewnie aż tak dobrej reakcji "fanów" Predatora.
Do pisteletu będzie na pewno nawiązanie w drugiej części bo oczywiście czytałem że już są plany na kontynuację ,ale co by się nie działo to nasza główna bohaterka i tak wygra każdą potyczkę w potworem z kosmosu, z jej niezawodną siekierką i wiernym psem ;p
trzy razy nabrałem się na kontynuację o łowcy z kosmosu. Wystarczy. Dla mnie kolejna uśmiercona seria.
Zgadzam się , ciekawe co zrobią z serią Obcego w przyszłym roku ,pewnie kolejne woke bagno będzie.
A na obu pistoletach jest ten sam rok napisany? Nie chce mi się sprawdzać. Nie ma czasem 1715 i 1819?
p2 to był masakryczny gniot, zalany maksymalnie kiczem, a prey to niedość, że zero klimatu, to jeszcze zero rozrywki
choć jedynka z Schwarznegerem tez traci myską, to tam była logika, i nie odpierdalahy sie taki rzeczy jak tu komiczna scena w ktorej misiek zaatakowal predatora jest zabawna a nie trzymajaca w napieciu