PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 166324
7,3 46 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

http://www.youtube.com/watch?v=dFbGV9UNSPw

coś takiego znalazłem
chciałem się podzielić

ocenił(a) film na 9
Groszek999

Niesamowite, co ludzie moga robić i jaka miec wyobraźnię. moze to i amatorka za pare set dolców, ale nastrojem (mimo oryginalnej muzy wykorzystanej z 1 czesci predatora) bije ostatni film o predatorach. Jakby tak rozwinac ten scenariusz, gdzie zmuszeni na koncu filmu amerykanin i japonczyk walczyc reka w rękę z łowcą, mogła by powstac całkiem fajna niezalezna produkcja...

ocenił(a) film na 10
pejotl79

Kpisz sobie? Są momenty dobre dzięki muzyce ale kiedy pojawia się Predzio to już ma się ochotę wyłączyć niestety. Dobry pomysł ale niewykorzystany potencjał... Ocena 10 ale tylko za muzykę mistrza Alana. Reszta to tandeta niestety. Mając taki strój zrobiłbym arcydzieło pod względem klimatu a tu taki niewypał...

ocenił(a) film na 9
remiofthedead

TY BYS ZROBIŁ... odpowiedź powinienem zacząc od tego i na tym faktycznie skonczyć, bo nie ma sensu rozmawiać z cżłowiekiem, ktory zawsze i wszystko robi lepiej, nawet od oryginału. Tylko dlaczego nic nie zrobisz? ano pewnie dlatego ze nie masz kostiumu.... Typowy przedstawiciel tego, że bez "drogich efektów" nie dam rady. A widzisz, jednak cos zrobili. Jak napisałem - amatorka za pare setek dolarów, ale fan zawsze doceni pracę jaką ktos w to włozył - pozatym musiała byc to fajna przygoda. Mam nadzieje ze nie widziales innych amatorskich fimów dobrych rezyserów, bo dopiero bys ponarzekał XD

ocenił(a) film na 10
Groszek999

Po prostu super !! Ma lepszy klimat niż niż AvP, AvP2 i Predators razem wzięte o_O