PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660257}

Projekt: Dinozaur

The Dinosaur Project
2012
4,3 2,5 tys. ocen
4,3 10 1 2524
Projekt: Dinozaur
powrót do forum filmu Projekt: Dinozaur
ocenił(a) film na 3
Bartecky

A napisy pl miałeś czy zadowoliłeś się angielskimi?

ocenił(a) film na 6
norania0

angielskimi..

ocenił(a) film na 3
Bartecky

OK dzięki jeszcze trochę poczekam,a może znajdzie się ktoś chętny i przetłumaczy.

norania0

Napisy są gotowe, czekają na korektę. Będą ponoć po weekendzie. Pozdrawiam. ;)

ocenił(a) film na 3
HellButterfly

Ok fajnie,no i dzięki za info.

norania0

Napisy dostępne. ;)

Bartecky

Większego Syfu już dawno nie widziałem. Wyłączyłem po niecałych 30 minutach. Grupka niedorozwiniętych amerykanów wołających 'ooo co to czy to dinozaur. oo nie co to'. Za porównanie tej taniej szmiry do Jurassic Parku powinni zostać powieszeni za jaja na moście.

ocenił(a) film na 6
mr.hank

sugeruje obejrzec do konca a nie wypowiadac sie po 30 minutach ;-)

Bartecky

Rzecz w tym, że to było tak beznadziejne, że nie dałem rady oglądać już.

ocenił(a) film na 6
mr.hank

To zamiast bredzić stuknij się w beret i obejrzyj film do końca,a potem daj komentarz

mr.hank

nie oglądaj, robi się tylko gorzej

ocenił(a) film na 7
Bartecky

Miłe zaskoczenie. Szczerze mówiąc byłam sceptycznie nastawiona do tego filmu, ale już po pierwszych minutach wiedziałam, że to coś dla mnie.Dobre efekty, fabuła ciekawa, gra aktorska też niczego sobie. Tylko 2 rzeczy denerwowały mnie w tym filmie a właściwie 3: [SPOJLER] po pierwsze: na początku niepotrzebnie wspominane jest że film niby na faktach (wyszło to trochę komicznie), po drugie: chłopak zaprzyjaźnia się z małym dinozaurem- film był by bardziej "realistyczny" bez tego wątku i po trzecie co najbardziej mnie wkurzyło to trzęsąca się kamera. Fakt film kręcony metodą "z ręki" ale czasami nie było prawie nic widać [SPOJLER] np. gdy Luke zostaje wepchnięty do dziury (było widać tylko wodę jakieś skały i nagle znajduje się z powrotem na powierzchni). To by było na tyle, ocena 7/10

alice17

zgadzam sie w 100% ale odemnie 6/10 btw kolejny film ktory obejrzalem a nie moge ocenic na filmwebie...

Bartecky

Rzeczywiście dobry film. Nie oczekiwałem zbyt wiele po nim,a tu miła niespodzianka ;) Dobrze nakręcony, efekty na wysokim poziomie, można było się wczuć w jednego z bohaterów i przemierzać cudowną dżunglę zamieszkałą przez pradawne stworzenia ;)

Bartecky

Mnie też się podobał. Jeszcze ten motyw z cukierkami ;P

Bartecky

chyba niezbyt wiele tego typu filmów widziałes....... Wiem, że o gustach sie nie dyskutuje, ale wybredny to ty raczej nie jesteś.

ocenił(a) film na 6
cronin35

masz racje o gud\stach nie dysktuje wie po co ten przytyk?

Bartecky

bo nie mogę zgodzić się ze stwierdzeniem, że jest świetny. Fajna modna formuła (którą uwielbiam) ale pomysł na fabułę strasznie banalny...Gdyby nie było Parku Jurajskiego powiedziałbym że super fabuła a tak to nuda prosze pana, nuda. Juz Kongo było lepsze

ocenił(a) film na 8
Bartecky

To najlepszy film o dinozaurach po parku jurajskim. Na prawdę warto.