PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69024
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Film świetny

ocenił(a) film na 9

Musze troche rozbić negatywne opinie na forum.
Bo wielu je czyta a pozniej decyduje sie ten czy inny film ominąć.
Film jest już do obejrzenia od dobrych kilku miesiecy, ale właśnie opinie innych plus znowu niby amatorskie nagranie, jakoś umiejętnie mnie od tego filmu odciągało. Jednak film jest naprawde świetyny, może nie sama fabuła, bo tu nic orginalnego nie ma. Ale cała struktura i jak jest to pokazane i opowiedziane, plus narracja osoby za kamerą, daje świetny efekt. Film sie ogląda dobrze, wbrew pozorom nie ma wielu momentów kiedy możesz stwierdzić, ech tu powinien już dawno nieżyć..albo ale bzdura.
Naprawde polecam świetny inny od reszty rombanek film.

ocenił(a) film na 9
felix_2

Zgadzam się w stu procentach. Film obejrzałam dzisiaj, na zupełnym spontanie, i nie żałuję, wywarł na mnie ogromne wrażenie! Na pewno do niego powrócę!

użytkownik usunięty
felix_2

Film na prawdę wart obejrzenia. Najlepiej na jakimś dobrym sprzęcie co potęguje przyjemność oglądania(efekty wizualne i dźwiękowe są na wysokim poziomie). Myślałem, ze będzie to kolejna tandeta, jednak mile się rozczarowałem. Oczywiście nie jest to arcydzieło, jednak 7+/10 daję z czystym sumieniem, i polecam wszystkim którzy nie obejrzeli :)

felix_2

to moja pierwsza wypowiedź na filmweb. film obejrzałem dzis na spokojnie po raz pierwszy i bardzo mi sie spodobał - jak najbardziej godny polecenia.